• Bucser
    Hát miután kijöttem 6 hétig nem dolgoztam semmit:)

A lányok gyorsan találtak munkát, menyasszonyom 2 hét alatt, kedvesem öccsének a barátnöje 1 hét alatt. Kedvesem egy Eat ltd nevezetű kávéző/sandwich/leves/egészségeskaja hálózatnál lett eladó, azóta előléptették trainerré, az öccsének a barátnője meg mosogatós lány lett egy pubban london bridgenél. Azóta ő is az Eat-ben dolgozik mint eladó rész munkaidőben, mert azóta suliba is jár nappalin.

Én csak a 6. hétre futottam be:) Tottenham Court roadon éppen embert kerestek egy kibővítés alatt lévő Sony Centerben meg a mellette lévő Samsung szaküzletben. Interjú megvolt, éppen akkor kaptam meg az állást amikor már olyan szarul álltunk anyagilag, hogy MCdonaldsnal aláírt szerződéssel formaruhában indultam dolgozni amikor közölték velem, hogy felvettek a Samsung boltba.

Kedvesem öccse két hétre rá kapott kitchen porteri melót ugyanazon cég másik pubjában mint a barátnője. Azóta ő is továbblépett egy Le pain Quotidien nevű helyre étterem hálózat ahol lehet bent enni meg elvitelre is kaját venni. ott lassan már kitchen manager lesz. (ő úgy jött ki hogy alig pár szót beszélt angolul. amit tud az itt ragadt rá, meg persze tanult idekint önszorgalomból, meg szükségből)

A boltban lehúztam majdnem két évet és most vettek fel a GE CApitalhez mint portfolio elemző gyakornok 1 éves szerződéssel. Cégen belül szabadon jelentkezhetek máshova közben + a Graduate programjuk is nyitva áll előttem. Hátha felvesznek:)

Mondjuk ez is olyan mázlis volt, hogy éppen volt kollégám benyomott az Orange/t-mobilehoz egy fast track programra ahol asszisztens manager lettem volna 1 éven belül, de ahogy zajlott a kiválasztási folyamat behívtak a GE-hez is interjúra.

Tipikus. 2 évig semmi aztán egyszerre 2 interjú. Mindkettőn megfeleltem mindkettőre felvettek, de inkább a GE-t választottam habár kevesebb pénz, karrier szempontból jobbnak tűnik.

Mellette meg októberben kezdek sulit, esti szakon BSC számvitelt a University of London-on.

Tervek azok vannak bőven, de elkiabálni semmit nem akarok:) egyenlőre örülök hogy lyuk van a hátsómon:)