"Miért nevelhet minden idióta gyereket?"
bennem is gyakran felmerült (és ez TÉNYLEG nem személyednek szól, passzív-agresszív stílben). lassan már mindenhez kell papír, de ahhoz hogy kölköd legyen, elég kuki/puni. pedig sok nagyobb felelősség nincs.
"Neki ez esik jól."
nekem meg az, hogy én legyek a mu kapusa (valójában nem érdekel a futball). mégsem kapok lehetőséget.
"Egyébként ennyi erővel akkor azt is lehetne korlátozni, hogy 2 méter feletti körüli futó ne indulhasson, mert az is előny."
az fizikai, belső tulajdonság. a sport erről (és arról, hogy vki abból mit képes kihozni) szól.
#28 volt egy fickó, mindkét lábát levágták, s mégis megmászta az andoknak vmi ~7000m csúcsait kb 60 éve. nem a 'sport' miatt volt az amputáció, így nem is sztárolták. bár belejátszhatott az is, hogy 2. vháb tán legjobban feldíszített német pilótája volt (hans-ulrich rudel).
na mindegy, végére az én kis ámerikánus (ha már könnyezve tapsolunk minden baromságnak, maradjunk ennél a stílusnál) 2 fillérem: olimpia legyen olyan, mint az ókori görögországban. ha nem is mezítelenül, de hivatalos/egységes ruházatban edzzenek/versenyezzenek a t. résztvevők. semmi koksz, semmi 1/2 grammos rizsrost futócipő, semmi hi-tech bicikli (és főleg nem művégtagok), csak az amit anyu/apu adott + a belefeccölt idő + az aktuális forma.
győzzön a jobbik.