duke#116
" X ideig nem lehet tölteni, mert a hálózatban nem tudsz több krafot benyomni, akkor várni kell. Ha meg fél óra alatt felmegy a hálózatra 500k autó mikor már ez lecsengett, amik egyenként 10 kW teljesítémnnyel töltenek - még ennyivel is 5-11 óra a töltési idő ! - az olyan gradienst csinál, hogy öröm nézni."
Nem tudom, mibol gondolod, hogy Magyar vagy akar a kulfoldi elektromos halozatokban nem volna eleg tartalek akar tobb szaz ezer auto toltesehez. En sem tudom, hogy tenylegesen mennyit birna a magyar halozat, de meg soha sem hallottam, hogy akar teli akar nyari csucsterhelesek idejen, barmifele korlatozasrol, vagy akar csak a legkisebb problemarol is beszeltek volna. Ezert szerintem boven lehet meg tartalek. Ezenkivul meg, sajnos vagy szerencsere kizart, hogy az elektromos autok szama hirtelen olyan mertekben novekedjen, hogy azt a meglevo tartalekkal ne tudnak kiszolgalni. Ha 10 ev mulva lesz 100 ezer elektromos auto es 20 ev mulva 500 ezer, az mar oriasi fejlodes lesz. De 20 ev alatt rohogve elvegzik a szukseges kapacitas bovitest, 20 ev alatt egy orszagot fellehet epiteni.