FoodLFG#33
Mikor lesz már vége az ilyen Nokia sirató cikknek ?
Az van, hogy én tökre nem követem az okostelefon piacot, de olyanról, hogy apple, samsung, htc simán hallottam már. Nézegettem a telefonjaikat is az interneten. DE ugyanakkor egyetlen egy darab kurva Nokia okostelefont nem tudnék mondani. Itt a nokiások valamit nagyon szánalmasan elrontottak.
Tudom, hogy van nekik valami senkik által nem használt régi időkből átmentet oprendszerük, ami körül semmi nem történik, tehát halott. WP8 majd jön valamikor egyszer talán, amiről már vagy egy éve hallom, hogy milyen jó lesz, csak kár, hogy közben minden az androidról és az iOSről szól, amik ráadásul nem csak papíron léteznek. A WP8 olyan jó egy évvel le van maradva a konkurenciától, így érzésre. A WP7 szintén senkit nem érdekel, mert a WP8 beharangozásával, az is egy halott os.
Szóval miről beszélünk ? Hol van a Nokia új friss okostelefonja, ami a legújabb android és apple modellek ellen megy ? Sehol, nincs ilyen.
Egy ennyire impotens cég meg is érdemli, hogy megdögöljön. Felesleges 500 cikken keresztül siratni. Majd max felvásárolja őket a microsoft, ha csődbe megy. Kit érdekel.