Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
Árnyvadász #735 Találtam, illetve kerestem valamit, amivel megnyugtattam magamat a játék szavatosságát illetően. Mert azon gondolkodtam, mi lesz olyan esetben, ha valaki már elérte a fejlődési szint végét és megtalálta a fontosabb felszereléseket. Vagy éppen bejárta a világot.
Utána mi célja a játéknak? Persze lehet, csak ezen a ponton biztos elpártolnak tőle.
Azonban találtam egy Skyrim (méretezett) térképet, íme:
Ami azt jelenti a War Z ennél 10x nagyobb lesz! Tehát nem igazán kell aggondóm amiatt, hogy hamar vége lenne a barangolásoknak. Ez olyan minimum 100+ óra játékidőt ígér, ami már elfogadható egy ilyen játékhoz mérten.
Szerverek:
30000 embert tudnak kiszolgálni egy időben, de a regisztráltak száma 1 millió volt. Amit persze érdemes osztani, mert ha a saját példámból indulok ki, akkor 3 mail címmel jelentkeztem a bétára. (Még a nyáron.)
Ha osztunk is, akkor is maradhat bőven 30000 feletti szám. Survivor csomagosok levonva persze. Béta indulásánál meg rosszabb lesz a helyzet. Ott szerintem komolyan lehet majd fosni.
Ja és november elejéig sajnos NDA van, vagyis youtube videók nem igen fognak alfás játékosoktól kiszivárogni, de persze itt a fórumon belül simán ki lehet tárgyalni a játékot, mennyire jó vagy sem.