Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Evoluti0N
    Azt mondta egy interjúban az egyik fejlesztő, h lesznek küldik is, de a játékosok adják egymásnak. Valamint azt hiszem, h a jutalmat is a másik játékos biztosítja (nem vagyok biztos benne). Csak nem tudom hogy működik. Honnan tudja, h teljesítette a küldit a másik játékos? Vannak küldi csoportok, amik közül választhat, h mit adjon a másik játékosnak és nála is mutatja, hogy halad a másik? Fogalmam sincs.

Ennek a játéknak a savát-borsát a játékosok képzelőereje, kreativitása fogja adni sztem. Olvastam valahol, h pl egy játékos, akinek sok pénzt szedett össze a játékban, beterelt egy aréna szerű helyre sok zombit és aki megölte őket, az kapott érte jutalmat. Vagy hogy valaki kertészkedik és a terményeket eladja fegyverért, más ellátmányért más játékosoknak. Vagy egy klán egy területet kinevezett a városban magáénak. Elbarikádozták és éjjelente lámpákkal jelezték más játékosoknak, h biztonságos terület. stb. Szal ha a játékosok elég kreatívak, akkor ők maguk is meg tudják tölteni sok érdekes tartalommal a játékot.