Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
1NST1G8R #4515 Erre meg reagalnek:
"Egy olyan helyen lődözöd le ahol pont az a lényeg hogy biztonságos helyen legyenek. A játékban a pk pont az ilyen dolgok miatt tart, ahol."
Csak hogy tisztazzuk: safe zone-on belul biztonsagban vannak, es safe zone-bol kifele en sem tudok loni, szoval minketten a zonan kivul vagyunk ha tuzet nyitunk. Nekem maximum annyi elonyom lehet hogy egyet hatralepek es zonan belul vagyok igy nem tud rajtam sebezni ha szerencsem van, de ennyi erovel o is fedezekbe huzodhat amig en nem lovok, tehat kis tulzassal meg azt is mondhatnam hogy fairplay a dolog.
A jatekban a PK azert tart ott ahol, mert lehetoseg van ra hogy barkit barmikor megolj ha ugy tartja kedved, es ha oszintek arakunk lenni ez meg fel sem rohato a jatekosoknak, hiszen ennek a jateknak nincsen celja. Nincsen semmi mas ami akkora "beteljesedest" okozna minthogy megolj egy masik jatekost, azt hiszem ebben egyet erthetunk.
Amig ez igy lesz addig fikarcnyit sem fog valtozni a helyzet, es hidd el ez nem a playerbase hibaja. Sokan vannak itt akik mast latnak, vagy latnanak bele ebbe jatekba mint ami valojaban, en ezt megertem, sot valamilyen szinten egyet is ertek, de sajnos az a helyzet hogy ezek illuziok, barmennyire is szeretnenk hogy ne igy legyen, a jelenlegi keretek kozot ez a jatek nem tud mas lenni mint egy loot gyujtogetos pvp lovolde zombikkal nehezitve.