Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
ZordKaszás #4466 Hmm hát ma beléptem kicsit kíváncsi voltam milyen lett a játék ami először szembe vágott az az hogy a 200 eu szerverből 100 maradt a többit bérlik a bérelteken kb 2 és 10 ember között voltak bent a szerveren ami ugyebár jelszóval zárolt a maradék 100 szerveren ami még mindig eu server ként van kiírva 30 fő alatt nem igazán találtam de nem ez a lényeg belépek megnézem mik változtak beérek a játékba 5 perc alatt találkozok egy playerrel puff lelő, belépek a második karival rocky mellett voltam na mondom benézek rockyba a város felénél se járok player már lőtt is rám mivel nem vittem be direkt fegyvert magammal ezért szerencsére nem is vesztettem semmit de 4 ből 4 karim holtan végezte kb 20 perc játék után kisebb szervert ahol kevesebben lettek volna mint 25 nem találtam a többi meg bérelt jelszavas volt amiben vagy nem volt senki vagy max 15 player volt szal vagy nagyobbítsanak szerintem a pályán vagy rakjanak be új kontinenseket vagy rakják vissza a szabad szerverek listáját 200ra mert ez így nem kóser