4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Sotyka
    jó, persze tudom hogy igazad van, de ... csak... nézd meg ezt a gameplayt, és mond hogy nem király! :D
    http://www.youtube.com/watch?v=8ZYkj0glnqs
    ááááááááááá, utálom az exklúzív címeket X(
  • Sotyka
    Mostanában én is letettem a WarZ-t és elkezdtem DayZ-zni újra, és amiben egyértelműen veri a dayz a warz-t az a playerek hozzáállása. Engem is nagyon idegesít hogy a WarZ-ben mindenki reflexből beleküld egy tárat a másikba ha látótávolságon belül ér (ami mellesleg unrealisztikus hangulatot is teremt)... És így a 2 rivális game egymás utáni játszásából nekem az jött le hogy 2 oka van ennek, 1: a loot 2: a zombik erőssége. Dayz-ben a loot nem igazán hiánycikk, sőt pont ellenkezőleg, 20 perc játék után már tele vagy hasznos cucokkal (nem szaros csokival meg minikeksszel -.-), viszont bármennyire is felszerelt vagy, a zombik néha megtudnak izzasztani. A WarZ pont az ellenkezője, sokkal kevesebb az igazán hasznos loot (pláne az utóbbi patch óta), a zombik meg eszméletlenül gagyik, és korántsem kell tőlük tartani, 1 meele fegyóval lazán kipucolsz egy nagyvárost úgy hogy 1 zombi sem ér hozzád, vagyis itt nem adja magát alapesetben az hogy segítségre lenne szükséged, ezért logikusan a legtöbb player nem is keresi azt. (félreértés ne essen nem azt mondom hogy a dayz jobb mint a warz, sőt az ellenkezőjét sem, csak azért hoztam azt be példának mert ott az emberek legtöbbször segítőkészek, és keresik a társaságot).
  • Döbrögi
    Ezeket a játékfejlesztőket sem értem, miért nem kérdeznek meg embereket, hogy te barom mire lenne szükségetek, hogyan lehetne még többet kihozni a játékokból!

Bár ott a másik variáció, mi lettünk "igényesek" "kifinomultabb ízlésűek" ezek a dolgok tömegcikkek!! lehet hogy rajtunk kívül xy ezer ember tökéletesen el van, tetszik nekik úgy ahogy van. Mi meg le vagyunk szarva ami jogos, mit foglalkozzanak néhány hisztis "picsával"
    De sajnos én is olyan vagyok aki nem éri be ezzel, hogy szerezzé fegyvert és ha szerencséd van megölhetsz egy másik túlélőt, akinek a kukiját éppen 3 zombi rágcsálja.

• Laza
    Azért várjunk még azzal a Last of Us-al ... még meg sem jelent.
    Erről is mindenki azt hitte, hogy kerítésszaggató lesz, aztán tessék :)

Meg ezekben pont a multi és a halál és minden cucc eldobása az 'alapötlet', nem más.
  • Sotyka
    Amúgy tényleg hatalmas potencia van ebben az alapötletben, és szerintem eddigi legjobbja a The last of us (mmo köntösben) lenne (amit persze a sony kivásárolt ps3 exklúzívnak ... ), de azért az arma3-ban is reménykedek...
  • Laza
    Nagyot akartak markolni ... gyors 'átvették' az alapötletet/koncepciót a 'másikból', aztán összecsaptak a játékot ... sajna mára annyit lehet megállapítani, hogy semmi egyedi ötlet nincs benne, és még azokat a minimális dolgokat sem tudja, amit egy csak multiplayerben működő játéknak tudnia kellene.

Sok mindenkinek lenne ötlete arra, hogyan lehetne ez jó játék, de ahhoz le kellene állítani és elvonulni min 2 évre fejleszteni.
  • Warrika
    hát maga a játék elképzelés és és alapok nagyon jók lenne jövője ennek csak elég hülyén csinálják és sok dolgot elszúrnak sztem.
    felesleges fejleszteni amikor ennyi a csaló és ha szarrá farmolod magad akkor se érsz sehova se mert ahogy mennél jön 1-2 hacker és szarrá szedi a szádat és nem tudsz tenni semmit sem.
    ezt leszámítva hatalmas fightok és háborúk lehetnének de szerintem kéne 1 nagyon erős antihack és mellé jóval több szerver. elég fontos lenne hogy az emberek tudjanak farmolni is nem csak más embereket...
    meglátjuk mi lesz belőle ha jól csinálnák lenne jövője de kitudja mi lesz.
  • Laza
    Én idén még nem is játszottam, csak 15 percet :)
    És egyáltalán nem is vonz.
  • Laza
    Azért, mert egyébként semmi értelme a játéknak ... meg a loot rendszere is adja ezt az állapotot ... azaz a másikból jobban meg tudod magad szedni, mint kolbászolásból és gyűjtögetésből.
  • tutituti
    én meguntam.
    Szar kimondani de nemhogy javult,romlott a helyzet.
    Az újabb patch alkalmával felnézek és látom hogy nincs változás..

Senkit nem akarok lebeszélni a szerverbérlésről,de jól gondoljátok meg!
    megér ennyit a fegyverek miatt?kétlem.

Erre várni kell amíg rendbe nem rakják.És nem csicskalángosság!
    hanem picsán kéne rúgni azt a 30 embert aki mereszti benn a cégnél és lószart se csinál csak megnyom két gombot és az eleve kész dolgokat unlockolja!!(patch néven)

hihetetlen hogy mennyire maguk alatt vágják a fát.
    Két dolog kirántaná a szarból

Egy rendes antihack,nem nehéz csak körbe kell nézni.Pénz is van rá mert megvették vagy 300.000-en ha nem többen meg most még a szerverek is elfogytak!

illetve üljön már le egy mapkészítő és rakjon össze egy kétszer nagyobb mapot az isten szerelmére!

persze ott a mission vagy a járművek meg még ezer más dolog ami előre lendítené azt a szekeret de nem két fegyver pár fix és ennyi!
  • Döbrögi
    Amit most írok az csicskalángosságnak tűnhet (jöhetnek a basztatások).

Survival játék ezzel nincs gondom, de miért MUSZÁJ minden embert lelőni, nem azért sírok mert halok, nincs semmim így nem érdekel, csak annyira kiábrándító, mint az előttem író is mondta 20 perc és annyi.
    Ez egy nagy tunk, olyan lett mint a BF3 és barátai, csak itt nagyobbat szopsz.
    Próbálnám átérezni, beleélni magam a játék hangulatába, összefogni, társulni emberekkel, hogy EGYÜTT éljük túl a zombik hadát, de ez szinte lehetetlen. Miért szól MINDEN a PvP-ről, nekem csak ezt nem tudja az agyam felfogni. Persze ad egy kellemes fosós érzést, ha melletted, vagy a távolban zörejt hallasz, hogy az ember vagy zombi!? (bár ha ember akkor már halott vagy)

Vagy csak legyenek kisebb szerverek, az is megoldást jelenthetne.

Nincs meg a varázsa, nem teremti meg azt az "álomvilágot" amitől egy játék az játék!
  • Warrika
    teljes mértékbe igazad van én is ezt vallom.
    ráadásul lootolni se tudsz mert vagy már nincs vagy megölnek közbe.
    rengeteg a camper rengeteg az olyan akik 4-5 fős csoportokba járnak szóval még ha fegyverrel mész is kicsi az esélyed. és hát a fegyver kezd hiánycikk lenni nálam pedig patch elött volt több mint 50 most alig 30..
  • ZordKaszás
    Hmm hát ma beléptem kicsit kíváncsi voltam milyen lett a játék ami először szembe vágott az az hogy a 200 eu szerverből 100 maradt a többit bérlik a bérelteken kb 2 és 10 ember között voltak bent a szerveren ami ugyebár jelszóval zárolt a maradék 100 szerveren ami még mindig eu server ként van kiírva 30 fő alatt nem igazán találtam de nem ez a lényeg belépek megnézem mik változtak beérek a játékba 5 perc alatt találkozok egy playerrel puff lelő, belépek a második karival rocky mellett voltam na mondom benézek rockyba a város felénél se járok player már lőtt is rám mivel nem vittem be direkt fegyvert magammal ezért szerencsére nem is vesztettem semmit de 4 ből 4 karim holtan végezte kb 20 perc játék után kisebb szervert ahol kevesebben lettek volna mint 25 nem találtam a többi meg bérelt jelszavas volt amiben vagy nem volt senki vagy max 15 player volt szal vagy nagyobbítsanak szerintem a pályán vagy rakjanak be új kontinenseket vagy rakják vissza a szabad szerverek listáját 200ra mert ez így nem kóser
  • Warrika
    mindenre van megoldás csak kompromisszum kézség kérdése.
  • Dobronski
    csak cinkes, mert 500forintot utalj 300ftért... (bankok közt)
  • Warrika
    srácok írjatok rám pm et és akkor összeszedjük hányan vagyunk jelen állás szerint akik rámírtak velem eggyütt 4 ha összejönne elég ember akkor csinálnánk 1 próbahónapot.
    én bevállalom a bérlést saját pénzből és meglátjuk hogy fog működni az utalás dolog.
  • Döbrögi
    Akkor már lennénk 4 en.
  • Laza
    Ésszerű keretek között engem is érdekel egy darabig.
  • Döbrögi
    Szép estét!

Ez a szerver bérlés engem is érdekelne, kivel kellene beszélnem ez ügyben?
    2-en lennénk.
  • Warrika
    patch elött napi 4-5 lő fegyvert találtam vagy többet.
    patch óta 1 lőfegyver se esett viszont kb 40 melee amiből amúgy is rengeteg volt...
    remélem ezt hamar javítják mert így elég macerás a "kezdő" játékosoknak
  • Sotyka
    Amúgy ez a hirtelen megjelenés szerintem (legalábbis nálam) az új patchek miatt is van, mert végre beindult a játék fejlesztése :)
  • Sotyka
    én mostanában sokkal kevesebb lőfegyvert, és medik cuccot találok. Viszont meele fegyó meg kaja... nah az van dögivel :\
  • Vityo89
    Duplapost, bocsi. Azt hittük amúgy, hogy a különlegesebb cuccokat kiveszik, de nem. Fegyvert nem sűrűn találni. De találtunk már scart, p90-et és m107-et is.
  • Vityo89
    Mi rendeltünk. Furcsa módon megjelentek a rég látott klántagok is. Olyan, mint amikor valaki megnyeri a lottó ötöst. :) Megjelennek a rég látott "családtagok" is. :)
  • Sotyka
    én is pont ezt mondtam, hogy ez így esélytelennek tűnik hogy "mindenkivel megbeszélem" módszer, erre kéne valami jobban működő rendszer :\
  • Laza
    És szedj össze ennyi embert, akik majd mindig (időben) fizetnek. Ez már régen az osztálypénzzel sem működött, nemhogy idegenek között :)
  • Sotyka
    hát szerintem 10 ember kicsit kevés, mert úgy 5.5 eurót kell fizetni emberenként, ami 1600 forint körül van, és nekem annyim tuti nincs erre, én max ezret szánnék rá havonta, de szerintem az se baj ha 20-30 (vagy akár több) emberre elosztjuk, úgyse lesz fenn soha egyszerre mind, és 500 forintot talán több ember áldozna ilyesmire.
  • Warrika
    annyira nem lehetetlen máshol is megoldottuk már:)
    ha összejönne olyan 10 ember én megvenném jelszóval és aki utalja a pénzt az kap jelszót aki nem az nem:) 1 próba hónap és ha rendesen működik akkor újra meglehetne rendelni és ugyanúgy csinálni.
  • Sotyka
    Ha összejönne elég ember én is hajlandó lennék havonta pár eurót befizetni egy magyar privát szerverért, csak szerintem elég nehezen lenne megoldható sok ismeretlen embertől pénzt begyűjteni, de ha valaki mégis belevág, keressen fel ;)
  • Warrika
    én gondolkodtam szerveren de úgyláttam egyedül esélytelen 10k hufot nem adok érte havonta.

ha lenne 5--10 magyar aki jönne és összetudnánk dobni abba bennelennék. ha gondolkozol ilyesmin vagy vagytok már páran akkor pm és megbeszéljük.
  • vegeta22
    Hali.
    Régóta játszom a játékkal,eddig semmi baja nem volt a patcheknél,de most mikor elkezdni patchelni 1 percig megy aztán kidobja ezt: "Failed to download update files please try again later war z"
    Már újra raktam a steamet,A War Z-t és ugyan az....Valaki tudna segíteni?
  • Bogyee
    Esetleg valaki innen szándékozik bérleni szervert?
  • Laza
    Mondjuk értelemszerűen ha 30-an összedobják, akkor csak 1-2 euró.
    De már hajnalban jelezték, hogy elérték a szerver kapacitások maximumát (apa kezdődik ...), azaz már nem tudsz szervert létrehozni az bekerült egy queue-ba.
    Valószínűleg kimehetett a fejükből, hogy majd minden ember csinál magának egyet

Loot az biztosan lesz rajta ... hiszen fizetsz érte. Beindult az újabb pénzforrás a cégnek :)
  • oneal1
    világosabb lett éjjel...
  • oneal1
    végre:)
  • Warrika
    nem szóltam:D
    30 slot a minimum és eu server 8500gc 1 hónapra... ez olyan 55 dollár nah ennyit kevesen fognak adni azért hogy free farmoljanak:D
  • Warrika
    azt nem tudod véletlen saját szervernért a loot ugyanúgy meglesz vagy csak a mapot kapod zombikkal pvp re?
    mert ha mindenki vesz magának 1db 1 fős szervert kb 500ft/hónapra akkor annyi cuccot tudsz szedni amennyit csak akarsz meg időd van.
    Szerintem ez nem lenne a legjobb bár kitudja:)
  • Laza
    Saját szervernél lesz ez az opció. Ezt meg egy jelszóval is el lehet érni :)
  • Sotyka
    Hohóóó, mit olvasok a mai patch noteban?
    "PVE
    This is currently unavailable but will be added at a future date. The option will allow you to turn off all PvP aspects of the game.
    "
    vagyis nemsokára bent lesz a pvp off szerver lehetőség, végre! Alig várom hogy végre ellőhessek pár tárat zombikra :D
  • Laza
    9000Ft? És rajta van az összes GC amit kaptál hozzá?
    Mondjuk a jelenlegi helyzetből kiindulva nem kicsit drága :)