• Balumann
    #41
    "Nem értelek. Akkorát bukott az egész koncepció amekkorát az MS még életében nem bukott. Viszi magával a Nokiat is. Te meg itt letagadod a valóságot. Nem tetszik az embereknek a Metró. Ez van. A többi csak duma."

    Milyen valóságot tagadok le, olvastál már egy kurva tesztet is a Wp7-ről, milyen hiányosságai vannak, mennyi mindent javítottak a frissítésekben, és még ígyis? A későn belépés (ami miatt kevesebb fejlesztés is van rá nyilván), magas ár, alapvető funkciók (copypaste, multitasking, megfelelő szabvány támogatás) hiánya, korlátozottsága, és a wp8-ra frissítés lehetetlensége nem is játszik szerinted szerepet abban, hogy ilyen lassan terjed?
    Lehetne akármilyen kezelőfelület rajta, ezek mellett akkor se tudna gyorsabban terjedni, értsd már meg! Sok embernek nem tetszik a metro, ez tény, de nagy butaság arra fogni a bukást.

    "Ilyen alapon minden késő érkezik a piacra"

    Hát ez no komment...

    "Bármilyen MS konferenciára megyek első kérdés. "Jó jó ez a Metró UI csak azt szeretnénk megkérdezni hol lehet kikapcsolni. ""

    Sok embernek nem fog tetszeni a Metro, de ha a Microsoft nem fogja engedni kikapcsolni (már pedig szerintem nem fogja, akármennyire is támadják ez miatt), akkor használni fogják. Mint azt leírtam, hátránya nem nagyon van a start menühöz képest, előnye viszont igen, hogy érintőképernyővel is jól használható, ami egyre nagyobb szerepet kap a jövőben. Egyébként elgondolkodtató kérdés, hogy pl. egy kevésbé gyakorlottabb felhasználónak, aki az egeret is állandóan keresi hol van és nehezen tud rákattintani is az ikonokra, betűket is keresi a billentyűzeten (sok ilyen van), neki is a régi start menü-e a jobb, kikeresni a Minden program közül és rákattintani a kis indítóikonra, vagy itt rákattintani a nagy ikonra és egyszerűen át is tudja rendezgetni magának...

    Közben megtaláltam, meg lehet oldani a metroban a háttérkép cserét:


    "Ilyen az mikor az ember már csak személyeskedni képes mivel érvtelenné válik."

    Az is ilyen ,de itt nem erről van szó.