• KopaszIsten
    [hobbi szintű kritikus tollából]

"Az ujjaink simításával görgethetjük, vagy nagyíthatjuk és kicsinyíthetjük olvasás közben a dokumentumokat és prezentációkat."
    Nem tudom miből gondolja bárki is, hogy nekem érintőképernyős a PC-m? Nem kellene általánosítani, mert sok monitor max. zsírfoltos lesz, ha taperoljuk! Oda kell szépen írni, hogy olyan eszközön, ahol van érintő képernyő. Tudom apróság, de engem zavar.

A másik a mások által is kifogásolt felhő szolgáltatás. Ja, és ha elmegy a netem, akkor baszhatom. Nem beszélve azokról, akinek eleve nincs, vagy szarakodik.

És végül. Olyan büszkék rá mindig, hogy új a felület. Kérem, aki megszokta a régit, annak az tetszik, és éppen hogy hátrány, ha egy új felületet kell megszokniuk. Főleg az idősebbek nem szeretik az új dolgokat megszokni, hanem ragaszkodnak a régi jól beválthoz.
    Tehát a régi lecserélése újra nem mindig erény, csak ha a régi szar volt.

És a többibe jobb is, ha nem megyünk bele, hogy sajnos az egész fejlesztősdi soha nem arról szól, hogy a régi szar volt és csináljunk egy modern jó valamit, csak hogy Neked jó legyen, hanem mindig csak és kizárólag a pénzről szól. Ha nincs új, akkor nincs pénz. Csak úgy tudnak évről-évre újabb pénzeket kihúzni a pénztárcákból, ha előállnak új verziókkal. És ugyebár innen ered az erőlködés, hogy valami új legyen benne (felület, funkció, akármi), hogy le tudják nyomni a vásárlók torkán.
    Persze akit be lehet hülyíteni valamivel, mert az trendi és új, az meg is érdemli. Akinek meg tényleg szüksége van rá, az majd úgyis megveszi.