• Running
    Őőő...ez nem kis ferdítés. Nem szorultam rá, se akkor, se most, hogy bármit is átjátszanak, mivel ilyen nincs. Jelentkezni kell a fórumon a megfelelő topikban, és ha az adminisztrátoroknak megfelel, kineveznek. Akkor is az történt. Volt egy eltűnt házigazda, akit megkérdeztem, kívánja e betölteni a pozícióját, mivel rendbe kellett rakni a topikot. Jelezte, hogy ő ezt nem szeretné, nem ér rá, jelentkezzek házigazdának, amit meg is tettem. Elfogadták a jelentkezésem, a topikot rendbe raktam, majd szó esett arról, sajnos csak utólag, hogy ez megfelel e a topik látogatóinak, vagy legyen más. Mivel rajtad kívül ha jól emlékszem senkinek nem volt ellenvetése, mivel a Battlefield 2 topikot is évekig vezettem, így maradtam. Ennyi a sztori, minden más a te fejedben létezik.
    A hozzászólásod pedig nem kicsit felháborító, túlzó, és erősen kimeríti a személyeskedés fogalmát, hiába nem a személyemnek szántad. Nem szükséges egyébként mindenkinek megfelelnem, nyilván ez lehetetlen. Gondolom nem kell kiemelnem, hogy a továbbiakban nem szeretnék semmilyen kommunikációt veled. Előre is köszönöm a megértésed.