15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Livius #381 Engem se nagyon motivál, de sajnos sok IQ hiányosat még mindig, és még ők jó sokáig életben fogják tartani ezt a hulladék kiadót a pénzükkel.
BF3 kiadása elött ugyan ezek a parasztvakító dumák voltak, hogy az eddigi legjobb supportja lesz, legjobb esports támogatása lesz... A következő az lesz hogy megint jönnek a dumával, hogy a BF2 méltó utódja lesz szerintük.
Az egész esports támogatás abban merült ki a BF3-ban hogy megcsinálták a battlelogot platoon rendszerrel, valamint csináltak egy Creat Match battlelog funkciót, ami tulajdonképpen egy DICE által megírt rcon parancsokat futtató script. Ennek a titkos rcon commandjait persze basznak kiadni publikusba, mert akkor a végén valaki beleintegrálná azt a pár fegyvertiltási lehetőséget a meglévő proconba vagy rconNet-be és egyébb "ready gomb" és ilyen funkciókat. Ez kurva nagy esport támogatás volt így, nah meg az eddigi support is, úgy hogy a BETA óta jelen vannak még a bugok 80%-a.
Egyébként az eddigi hírek alapján nekem az jött át, hogy ők igazából a feljesztési környezeten dolgoztak eddig, szóval csináltak valami saját moddtools félét, hogy a hülye képzetlen alkalmazottaik is tudjanak részt venni a fegyverek kreálásában és pályakészítésben, mert sok idejük nem lesz erre már . A játékosok felé nagy érdemi fejlesztésből semmit nem mondanak csak hogy jobban dől a fa majd egy rpg után és ennyi. -
Starfarer #380 Picit jobb a grafika, de az engem nem motivál /főleg úgy, hogy van egy pont mikor sétálnak a vízben, és a vízzel együtt hullámzik a föld textúrája is, itt felröhögtem :D/, de az már most látszik, hogy ua hibákat is fogja tartalmazni mint az előd. -
kemencebalázs #379 -
kemencebalázs #378 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem akarok személyeskedni,de amikor te voltál a BF3 hg, néha az a nagyképű idióta hozzállásod a kérdező fórumozókhoz,igazán bicskanyitogató volt,én örültem hogy leléptél!
ITEM példamutató nyugodtságával,segítőkészségével magasan kiemelkedik a HG-k közül!Te a saját kis csapatoddal elvoltál,de ha valami newbie betévedt akkor áááá!Ez csak szösszenet volt úgyhogy csend![spoiler] -
#377 "BF4-minimális változtatás,lehető legkevesebb munka."
+1
egy peccselt Battlefield 3. -
Gyuszopapa #376 BF4-minimális változtatás,lehető legkevesebb munka.
Multi:ugyanúgy szar lesz a netkód-ezt nem a videóból szürtem le elég annyi hogy a DICE munkája. -
#375 Kis fesz oldasnak 1-2 BF4-BF3 single gameplay osszehasonlitas:
-
eugabesz #374 Kimeríti neked a ... majdnem megmondtam mit...
Tudod mit látott ebből egy átlag fórumozó??Egy beböfögést,hogy "no,ki lesz a házigazda,ekkortól meg ekkortól,na ki??""...és két nap múlva te lettél.Szvsz ennyit a szabályokról.
Amit te írtál,az a nem kis ferdítés,ne is haragudj.Én akkor sem,utána sem voltam személy szerint ellened,nem tudom mi a f@szt kell rajta háborogni,a módot,-ahogyan a fórumozók látták,- azt sérelmeztem.De igazad van.Téma lezárva. -
Starfarer #373 Gabesz igazán tudhatnád már hogy az sg modik csak és kizárólag náci/kommunista terror módszerekkel dolgoznak, az evolúció se volt hozzájuk kegyes, mert backbone hiányuk van. Running max kihasználta a lehetőséget, de szerintem az adott eset nem az ő hibája, felelőssége, hanem a majdnem ember modiké. -
#372 Őőő...ez nem kis ferdítés. Nem szorultam rá, se akkor, se most, hogy bármit is átjátszanak, mivel ilyen nincs. Jelentkezni kell a fórumon a megfelelő topikban, és ha az adminisztrátoroknak megfelel, kineveznek. Akkor is az történt. Volt egy eltűnt házigazda, akit megkérdeztem, kívánja e betölteni a pozícióját, mivel rendbe kellett rakni a topikot. Jelezte, hogy ő ezt nem szeretné, nem ér rá, jelentkezzek házigazdának, amit meg is tettem. Elfogadták a jelentkezésem, a topikot rendbe raktam, majd szó esett arról, sajnos csak utólag, hogy ez megfelel e a topik látogatóinak, vagy legyen más. Mivel rajtad kívül ha jól emlékszem senkinek nem volt ellenvetése, mivel a Battlefield 2 topikot is évekig vezettem, így maradtam. Ennyi a sztori, minden más a te fejedben létezik.
A hozzászólásod pedig nem kicsit felháborító, túlzó, és erősen kimeríti a személyeskedés fogalmát, hiába nem a személyemnek szántad. Nem szükséges egyébként mindenkinek megfelelnem, nyilván ez lehetetlen. Gondolom nem kell kiemelnem, hogy a továbbiakban nem szeretnék semmilyen kommunikációt veled. Előre is köszönöm a megértésed. -
Starfarer #371 Ez mennyire igaz ugye. A sok tudatlan itt meg a másik topicban csodálkozik, hogy iszonyat nagy cinizmussal állunk a dicehoz. -
eugabesz #370 Miért,az mennyivel volt okosabb húzás,mikor átjátszották a kezedbe a bf3 topikot,mondván te jobban értesz hozzá...semmilyen házigazda kritériumnak nem feleltél meg,a közösséget a kutya meg nem kérdezte,csak elénk lökték,hogy holnaptól ez van??
És ez most ha hiszed ha nem,nem a személyedre szólt,mint akkoriban is megírtam,hanem maga az elv és mód volt a közösségre,fórumozókra nézve sértő... -
#369 Bf3 idején az volt a legnagyobb, mikor Battlelog fórum moderátornak kineveztek egy csalót, aztán mikor jelezték nekik, hogy a srác már lebukott, akkor próbálták eltüntetni a topikokat, meg mindent, szánalmas volt... -
#368 BF4 gameplay @60FPS, ha gondoljátok -
#367 Mekkora idétlen név ez az eSport. Ez csak játék. :) -
#366 fool me once, shame on you
fool me twice, shame on me -
#365 Ja. :) -
#364 BF3nál is ugyanezt mondták. Nem lett belőle semmi. -
#363 Mire codolsz? :) -
#362 BATTLEFIELD 4 - DICE TÁMOGATJA AZ ESPORTOT!
Ismerős? :D -
#361 Köszönöm :) -
#360 Nico Vega - Beast -
eugabesz #359 Aki mellettem áll,3 sör jár neki alapból... -
#358 Máskor is unatkozz Zene cím? -
#357 Csak mert unatkoztam :) -
#356 Mi tortent, beteg vagy..? :)
Vagy ennyire mazochista lettel, hogy olyanra biznad a hazigazdasagot, aki vereskezu diktator modjara torolne majdnem minden sörös hozzaszolasodat? :p :) -
Livius #355 Jó a fórum aláírásod, csak már lehet idejét múlttá vált. -
#354 what the fuck are you talkin' about???? -
#353 ez ratyi konzol ... -.- -
#352 Legyél te a HG!
De ha be leszekbva,ne bannolj..
-
Starfarer #351 Érdekes. Én , meg mi vagyunk a neveletlenek, azt mégis te keltél ki magadból, meg te háborodtál fel, és hisztériázol, mert nekünk nem tetszik az irány, amit csinál a dice, és még rosszul is csinálja azt is, de te jössz és megmondod a tuti, és az absolute igazságot a diceról, és hogy mennyire gerinces emberek, és jól dolgoznak. Nem ez látszik. -
#350 -
KaBuTo666 #349 -
#348 -
#347 Hanem bannolni. -
KaBuTo666 #346 Legyél hg, de ha esetleg ittas állapotban írok ide, nem zokon venni! -
#345 Így juthatsz ingyen Battlefield 4-hez:
-
#344 nem akartok innen lelépni és máshol folytatni ezt?
kutyát nem érdekel most komolyan a vitátok. -
#343 -
#342 Na ez az, amitől már kicsit nevetségesek vagytok, már bocs, hogy ezt mondom. Egyetlen kommentet linkelj be, amiből te azt szűröd le, hogy én elvakult vagyok. Nem tudsz ilyet írni, de mindig ezzel jöttök. Ha vki nem ismeri be azt, amit ti "láttok", akkor elvakult, fanatikus, hülye. Arra egyikőtök se gondol, hogy egyrészt talán nem feltétlenül van úgy minden, ahogy ti gondoljátok, másrészt ha ennyire nem tetszik a játék, akkor lehet, hogy nem kéne játszani vele, illetve mindenki mást leszólni, mert játszik vele és szereti, illetve talán egyáltalán nem kéne idejönni folyton és rombolni az egész fórumot.
Lehet véleményt nyilvánítani, de bizonyos keretek között, és azt nem hiszem, hogy egy fórumnak csak erről kell szólnia, amit ti műveltek. Amióta megvan a BF3, itt vagyok a BF3 fórumán és aktív is voltam rendesen, mert akkor még rendesen beszélgettünk a játékról, csatákról, statisztikákról, tippekről, ésatöbbi. Majd jöttek sorba az ilyenek, mint Starfarer és csak és kizárólag a szar folyt belőlük. Erre nem tudok jobb szót mondani, mert ez az igazság. Csak az ócsárolás, a játék így szar, úgy szar, minden egyes komment az erről szól. Ennek pedig nincs itt a helye, de sehol se. Ha vkinek ilyen véleménye van egy adott dologról, akkor ne foglalkozzon vele, mert egyértelmű, hogy nem tetszik neki. Milliószor el lett mondva, hogy én se, akinek tetszik a játék, nem megyek át a CoD fórumába és kezdem el szarozni a játékot, mert ez, ugyanaz.
Én itt be is fejeztem, örültem, hogy lett egy BF4 fórum is, gondoltam, itt hátha nem jönnek ugyanazok az idióták, de muszáj ide is fröcsögni, szóval kiszálltam. Nem kell sírni miattam, nem azért mondom, hogy fenyegessek meg ilyenek, de többet nem jövök vissza, a válaszokat se nézem meg, nyugodtan írhattok, ki is lehet tiltatni, de azért gondolkozzatok el rajta, hogy jó-e az úgy, hogy azok lelépnek (mert nem én vagyok az első), akiknek tetszik a játék és azok maradnak, akik folyton szidják... érdekes.