Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
nna, ez most jópofa volt :D
úgy a harmadik meccsem ma, jó formában is vagyok, Propaganda map. a lentről támadó csapatban vagyok, a meccs elején jobb az ellenfél, de egy jó squaddal és egy figyelő csapattal sikerül elérni, hogy ne csak az E-C-A vonalon, hanem a bal flanken is mozogjunk. szépen lassan megvan a D-B is, az ellenfélnek már csak az A pont marad, támadjuk őket, dicsérem a csapatot a chatben, mire... autobalance!!
a kurva életbe! nagyon felidegesített, 300-800 volt a ticketek aránya épp, kurva dühítő volt, főleg, mert tényleg sok munka volt a bal flank bedarálásában, igazi vezető voltam, marha jól is ment. na mindegy, kidühöngtem magam, és elkezdtem szervezni az új csapatomat :D
szépen visszavettük a B-D zászlókat, majd hirtelen meglett a C és már az E-t támadtuk, amikor megint elfoglalta a D-t az ellenfél, és maradt náluk az E is végül. a C-nél kialakult a szokásos daráló, de a D-nél is nagy csata ment, ide-oda vándoroltak a zászlók, 115-nél kerültünk egálba.
akkor az ellenfél egy jó flankkel elkezdte húzni az A-t, de időben reagáltunk (figyelt a csapat a chatre), és végül behúztuk, 65-0 lett a vége, zseniális meccsen :D
nagyképűség nélkül, de itt most tényleg az volt a döntő, hogy átkerültem a másik, akkor épp vesztes csapatba. bőven első voltam akkor a ponttáblázaton, de aztán összeszedték magukat az addigi vesztesek is, és elkezdtek jól játszani.
imádom a Propagandát, a Battlefield 4 legjobb pályája szerintem, és "értem" is: a játékosok zöme a C-t szeretné, de a B-D sokkal fontosabb, mert ha azok megvannak, onnantól minden zászlót több irányból is lehet támadni. lényeg a lényeg: kurva jó menet volt!