Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
igazi hülye noob, aki megveszi a shortcutokat. az alap fegyverek is kifejezetten jók, carbine-ból pl. az AK-5C az egyik legjobb, majd hamarosan jön az ACW-R, ami meg a legjobb. assaultban is kifejezetten jó az AKU-12, engineernél MP7 a legjobb, amihez egy assignmentet kell megcsinálni:
MAKE A DENT
3 Anti-Vehicle Ribbons
Destroy an Air Vehicle with the FIM-92 Stinger or SA-18 IGLA
micsoda kihívás 😄DD
snipernél meg full mindegy, egyik sem az igazi, mindegyik elég jó.
jó játékot 😄
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A büdös életben nem jöttem volna rá, hogy AZT a sort át kell írni nullára. 😊
Még egyszer kösz!
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.12.22. 16:19:57
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2015.12.20. 22:23:12
Megoldás?
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.20. 13:48:06
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az ,hogy kiszúrnak olyan messziről elég egy spot is...hiába HC,van olyan ismerősöm akinek a nagytérkép fut egy másik monitoron...már látszik is,hol vagy.Pláne ha sokat feküdtél már ott.Ennél a játéknál alap az állandó helyváltoztatás.
Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...
- pl. a Hainan Resort pályán, haq jól helyezkedem, szinte a pálya egyik végéről a másik végére is át lehet látni, ami egy snipernek maga a kánaán. Mivel hihetetlen nagy a távolság, elég nehéz kiszúrni a bolhányi embereket (gyakrolatilag 1 pötty) de még nehezebb eltelálni őket, mert itt már a felfele is tartani kell jócskán. Mivel szinte minden játékban sniperrel nyomulok, így elég nagy tapasztalatom van már benne, elég nagy hitrátával találom el őket messziről. VISZONT: hiába nyomom csak hardcore módban, ilyen távolságnál nem elég 1 lövés... Így viszont semmi értelme nincs ilyen távolságból lőni 😞 Nagy csalódás 😞
- Szinte mindenhol úgy helyezkedem, hogy gyakorlatilag belebújok a bokroba olyan módon, hogy csak én látok ki pár fűszál között. Viszont még így is képesek messziről kiszúrni és simán kiszednek. Hogy a fenébe??? Nekem úgy kell pásztázni a 20X-es távcsővel, hogy messziről meglássam, ők meg pl. egy mozgó motorcsónakből rohadt messziről kilőnek, úgy, hogy a fűben hasalok és egy rohadt lövést nem adok le... Nem is értem... Mit csinálok rosszul? Mivel látnak?
Lehet jól meg is veszem. Egyébként megéri a Premium vagy nemsokban különbözik a simától?
Nekem most "elég" halottnak tűnik a játék, ma reggel pl. 4-5 szerver volt csak. Vagy ez csak azért van, mert a Trial-al játszom?
sztem nem fosott be annyira. mindegy...
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.18. 20:33:01
az FX összehugyozza magát egy 64-es szerón, egy i5 meg félgőzzel dolgozik alatta... a single sosem mérvadó
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
de tok mindegy.. amig hekkerek,meg HUN nevu idegesito lenyek szarjak el a jatekot egyebkent is...😞
azért ezt a nem kell videókártya dolgot ezt hagyjuk már4 😊 vicc kategória.
Ha valakinek van pénze és teljesítmény kell akkor i7 et vesz, ez egyértelmű.
na meg mellé VGA-t, nem ilyen intergált megoldást...
!Forza Ferrari!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
350W psu!!
60 az 100 korul van 😄 .. jachato.. az a lenyeg.
es a a10 7580k is mocsok olcso kb.. vagy komplett gepet lehet venni egy gtx 980 arert pl,es mar megy is frankon.
nyilvan ssd rol erdemes jaccani barmit manapsag. szoval az nem kerdes.
a ram nal meg nincs szembe tuno kulonbseg. annyira.. foleg h max 4 t hasznal kb.
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.18. 12:35:28
mellesleg amd olcsobb fx 6300 is boven megteszi..
vagy egy amd A10 es integralt gpu miatt nem is kell video karty sem tobbe.. jutubon bacsi is megmonta,bf 4 t jatszik vele 100 fps korul siman..
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.18. 11:19:22
a sok mag mindig is multitasking hoz kellett.ne moat vegyel 6 magot,inkabb megjelenes elott.. januarban nem olcsobbak ezek a dolgok!?egyebkent is mar nem a 16 mag a meno!?
vagy 64 aratokkozt ota..!
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
szoval h a HUN izet miert irjak be minden jatekban 100ezeren mindenki?!miert irjak oda??! koszonom
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.17. 20:27:05
Amúgy közben meglett mi a gond, csak Origin baszakodott. Letöltötte az alaptartalmat, de a kiegészítőket nem és nem is lehetett látni hogy nincs meg. Előbb újra indítottam a batlelogot, és második próbálkozásra láss csodát feljött az ablak, hogy a tartalom letöltés alatt!
Mindenesetre köszönöm a segítséget.
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.12.17. 19:38:48
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
és "megvásárolod" a kiegészítőt. Nem kell megijedni nulla euro a vételár, csak végig kell csinálni a vásárlási procedúrát. Ezek után szépen letölti, látni fogod.
Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...
Tegnap reinstall volt, telepítés után lépnék szerverre, de mindenre ezt kapom:
Mit is kellene vennem? Eddig úgy tudtam megvan mindenem, pár "Shortcut kit"-et leszámítva.
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.12.17. 16:27:36
Mert a battlelog feldob a: "battlelog.battlefield.com/bf4/store/pc/" oldalon mindenfélét, battleback-et, kit-et, a premiumot is de ami nekem kellene, azt nem látom.