15720
  • Seten
    Nem azért erdemes nagy squadokba cuppanni mert az sok pont ad. ;)
  • RepeszElek
    Ha taktikázni akarsz mondanám hogy próbálj olyan nagy conquest pályát választani ahol csak kb 25-en játszanak, különben nagyon nehéz elbújni mert véletlenül mindig arra fog futni egy vérpistike aki majd jól megörül neked és ha van stilusa lekésel....
    Engem a leglehetetlenebb helyekről szedtek már ki hála termál optikának, meg hogy úgy csillog a optikád célzásnál hogy még a pálya végéről is észrevesznek, érdekes hogy csak a sniper fegyver optikája készül tükörüvegből mert a többi optika nem csillog be a játékban....
    na de ezzal meg az a baj hogy ha kevesen vannak a pályán tutira mindenki a harcijármüveket fogja választani akkor meg megint csak hiába bújkálsz...
    Ez a játék elég gyorsan tudatja a játékossal hogy nem igazán a bujkálós, taktikázós elite sniper és társai féle volt a cél, de biztos vannak olyan pro játékosok akik ezt is megoldják.
    Telt létszámos pályán meg a reflexek döntenek sokszor és a szerencse, ezért érdemesebb a csapattal együtt mozogni mint bújkálni valahol.

• toza #15058
    esa legfontosabb amit senki nem mond!! ha multizol es mar jatekban vagy,eszkepet nyomsz es a jobbalso sarokban tudod aktivalni a xp boostereket!! 1 oraig aktivak..ami marha sokat jelent!!
    en is csak 1 ev utan vettem eszre..kicsit felporgeti a rank lepest meg stb..

erdemes nagy squadokba cuppanni egyebkent es kovetni a ordereket..az is sok pont ad!!
    Utoljára szerkesztette: toza, 2016.03.19. 09:49:35
  • yossarianHUN
  • bfbc2
    xDD
  • yossarianHUN
    Fegyverkiegészítőket, meg festéseket és rejtőszíneket adnak. Ezek lehetnek simák, de vannak olyanok, amiket csak battlepack útján tudsz megszerezni.
  • bfbc2
    :D
  • bfbc2
    kissebb a gépigény a bf3 javára
  • robi3
    ezek a battlepackok tulajdonképpen micsodák? kaptam belőle 67 darabot, kibontottam mind, de láttam, hogy lehet ilyet venni is, biztos nem fogok csak érdekelne, hogy mi benne a pláne.
    amúgy a multija elég kemény, sokat sasolok elbújva erre jön valaki kiront az épületből, rohan mint az örült fordul egyet... és kész végem.
  • giornalista
    a 3 taktikusabb, letisztultabb játékélményt ad, és jobbak benne a pályák.

a 4-ben viszont sokkal jobb a netcode.
  • Seten
    A BC2 valóban jó volt de ott meg a pályák mérete árnyalta az élményt. ;)
  • toza #15049
    4 ben sokkal tobbszor fordul elo h nem latod az ellenseget.. szinek meg meretek miatt..
    1 honap 4 ezes utan a 3 tok gyagyanak-"rajfilmesebbnek" es lassubbnak is tunik..
    ha valtogatod ,kb ujra kell tanulni loni,meg zavaro h minden mashogy van elrendezve..
    meg mindig bc2 volt legszorakoztatobb viszont.
  • robi3
    amúgy nektek mi a véleményetek bf4 vagy bf3 a jobb? Sok helyen a 3-at jobbnak tartják
  • RepeszElek
    Szinte minden kezdő játékost két méter futás után 67szer fejbe lőnek, kivéve azokat akiknek nagy múltja van az ilyen játékokban, szerintem így gondolta :)
    Én soha nem játszottam elötte FPS játékokkal mikor megvettem, és tögtön az első multis pálya a Locker volt, mondanom sem kell hogy azt sem tudtam mi van???? :D :D
    Mondtam is magamnak hogy ez a játék egy nagy baromság hiperaktív túlpörgött hülye gyerekeknek, akik egész nap egy sötét szobában kockulnak :D :D
    Aztán felvettem a ritmust és 2 másodperc alatt megeszem már a hozzám hasonló kezdő játékosokat, azt sem tudják mi van :D

Szerintem vedd meg jó játék,de néha legalább annyi bosszúságot tud okozni mint örömöt! :)
    Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.03.14. 07:44:07
  • Seten
    Ha ez tényleg így van nálad, akkor ott nem a játékkal van a gond. ;)
  • yossarianHUN
    Vicceset mondtam?
  • bfbc2
    höhöxD
  • yossarianHUN
    Mindig ott a lehetőség, hogy HC-zz, ha kevesled a sebzést.
  • bfbc2
    xDDD
  • bfbc2
    jójó a sebzést enyhén visszavették battlefield bad c2-hez képestnem kicsit na.
  • bfbc2
    legális csiterprogram:D:(
    vagy én nem tudok játszani:D
    Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.03.12. 21:29:41
  • yossarianHUN
    Persze, én karácsonykor vettem meg, azóta a kedvenc multis FPS-emmé lépett elő, pedig már próbáltam párat. Tuti vétel.
  • bfbc2
    mindegy:D best buy:d
  • robi3
    ezt fejtsd ki kicsit bővebben lécci! :)
  • bfbc2
    2 méter futás után 67-szer agyonlőnek,szerintem vedd meg:D
  • robi3
    akkor szerinted érdemes még megvenni, egyébként a premium editionra gondoltam, legyen meg akkor minden.
  • yossarianHUN
    Abszolút. Bármelyik napszakban lehet találni szervert.
  • robi3
    Sziasztok!
    Mennyire aktív még a játék? Gondoltam megveszem, de nyilván a multi érdekelne.
  • AnarchoiD
  • Vadnokedli
    Egyik kedvenc fegyverem az Aug mellett.
  • giornalista
    jó érzés, amikor sikerül egy ilyen assignment :)

az L85A2 az egyik kedvenc fegyverem. semmi extrát nem tud, de mindenben elég jó, ráadásul kurva jól néz ki, és szerintem rém elegáns fegyver ebben a játékban. mindig "jól esik", amikor ilyennel öl meg valaki, persze ez csak az én heppem :)
  • simonl #15029
    Na megvan az első igazi sikerélmény: megszereztem a L85A2 assault fegyvert. Kellett hozzá egy defibrillátor + pisztoly + kézi gránátvető kill egy körön belül.
    Nem volt egyszerű, ráadásul az Oman -i, nagy nyílt pályán.
    Gyerekek, öreg vayok én már ehhez a játékhoz.....NA iszom is valamit
  • Nesuten
    IpájkHájró

• simonl #15027
    Nálam sincs soha semmi gond, Origin megcsinálja amit kell...fura.
    Nem a géped)b)en - meghajtón - kellene rendet csinálni
    Kérdezem óvatosan.....
  • yossarianHUN
    Mennyi? Én mióta megvettem és felraktam, semmi problémával nem találkoztam.
  • Igazember
    frissítettem a legújabb punkbasterre, megoldotta! hihetetlen mennyi probléma van ezzel a játékkal
  • Igazember
    Belépek egy szerverre most folyamat kidob a punkbuster és ezt kapom: "Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'nicem' (for 0 minutes) ... No Packet Flow" Mióta megjelent azóta játszom vele, nem volt még ilyen problémám. Mi lehet a baj? Én magamnál mindent rendbe találtam.
  • simonl #15023
    Mindig jó olvasni ezeket a játékélményeket
  • giornalista
    nna, ez most jópofa volt :D

úgy a harmadik meccsem ma, jó formában is vagyok, Propaganda map. a lentről támadó csapatban vagyok, a meccs elején jobb az ellenfél, de egy jó squaddal és egy figyelő csapattal sikerül elérni, hogy ne csak az E-C-A vonalon, hanem a bal flanken is mozogjunk. szépen lassan megvan a D-B is, az ellenfélnek már csak az A pont marad, támadjuk őket, dicsérem a csapatot a chatben, mire... autobalance!!

a kurva életbe! nagyon felidegesített, 300-800 volt a ticketek aránya épp, kurva dühítő volt, főleg, mert tényleg sok munka volt a bal flank bedarálásában, igazi vezető voltam, marha jól is ment. na mindegy, kidühöngtem magam, és elkezdtem szervezni az új csapatomat :D

szépen visszavettük a B-D zászlókat, majd hirtelen meglett a C és már az E-t támadtuk, amikor megint elfoglalta a D-t az ellenfél, és maradt náluk az E is végül. a C-nél kialakult a szokásos daráló, de a D-nél is nagy csata ment, ide-oda vándoroltak a zászlók, 115-nél kerültünk egálba.

akkor az ellenfél egy jó flankkel elkezdte húzni az A-t, de időben reagáltunk (figyelt a csapat a chatre), és végül behúztuk, 65-0 lett a vége, zseniális meccsen :D

nagyképűség nélkül, de itt most tényleg az volt a döntő, hogy átkerültem a másik, akkor épp vesztes csapatba. bőven első voltam akkor a ponttáblázaton, de aztán összeszedték magukat az addigi vesztesek is, és elkezdtek jól játszani.

imádom a Propagandát, a Battlefield 4 legjobb pályája szerintem, és "értem" is: a játékosok zöme a C-t szeretné, de a B-D sokkal fontosabb, mert ha azok megvannak, onnantól minden zászlót több irányból is lehet támadni. lényeg a lényeg: kurva jó menet volt!
  • tutituti
    doomitydoom hatalmas arc :)