Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Tudom hogy miről beszélsz, régen én is nagyon sok játékban találkoztam már ilyen hozzáállással, és rájöttem, hogy tök fölöslegesen idegesítem magam ilyeneken. 32 éves fejjel már hidegen is hagy. Ezen úgysem tudsz változtatni. Régen én is minden játékot versenyként fogtam fel, nekem kellett a legjobbnak, legeredményesebbnek lennem, mert ez kellett a lelki békémhez. Viszont soha nem hibáztattam a csapattársakat! Nyilván sok múlik rajtuk, de azért, mert valaki nem úgy játszik ahogy én, vagy nem olyan eredményesen mint én, attól még nincs jogom TK-zásra, meg anyázásra. Olyankor mikor nem azt csinálják amit kéne ne arra gondolj hogy lusták illetve szarnak az egészre, hanem arra hogy lehet hogy közel sem olyan jó játékosok mint Te, vagy az ellenfél játékosai. Ez alapján pedig nem lehet őket elítélni. Mi van akkor, ha nem olyan jók a reflexeik így többször halnak mint ölnek? Ha új nekik a pálya? Ha kezdők? Ha gyenge géppel játszanak, így szaggat mint az állat? Ha csak szimplán élvezik a játékot, és nem görcsösen versenyként fogják fel? Ha neki a kempelés tetszik? Ez csupa olyan dolog, ami miatt egy szó sem érheti őket. Haverom (aki 5-6 éve autóbalesetezett) szintén nagy játékos. Tolókocsiból játszik, nagyon a filmnézésen és játékon kívül más hobbija nincs is, nem is nagyon lehetne. Kicsit lassú a keze, nem olyan koordinált, ezért a COD-ban főleg csak kempel. Szinte minden játékban leoltják többször is, hogy szemét senkiházi szar alak, mert csak kempelni tud. Ő ezt már megtanulta kezelni, nem is törődik vele. Máshogy nem tudj játszani, de nem hiszem, hogy ezt az élvezetet el kellene venni tőle.
Egy kis off, de életem legidegesítőbb játék a DOTA volt. Az tipikusan az a játék, ahol elég ha egyvalaki béna a csapatban, akkor az egész partit tönkreteszi. A gondom pedig az volt vele, hogy kezdőként hiába mentem be egy koknoob játékba (kifejezetten kezdő játék), gyakorlatilag minden gameben leoltottak mocskos módon, hogy úr isten milyen béna vagyok, azonnal lépjek ki, mert láma vagyok... Kérdem én, hogy hova menjen egy kezdő, ha nem egy kifejezetten kezdő játékba? Milyen jogon ítéltek el engem, hogy oda megyek ahova tartozom. Akkor még naív voltam, és nem tudtam, hogy az ilyen kezdő/atom kezdő játékokba csak a profik/haladó játékosok mennek, akik egy kis hentre vágynak, de ki vannak akadva, ha véletlenül a csapatában is van egy olyan, aki tényleg kezdő. És persze még nekik áll feljebb, mikor szóvá teszed, hogy "áááácsi! ez egy kezdő játék!"