• jan5650
    Időközben megfogadtam a tanácsotokat, és próbáltam hasznosabb tagja lenni a csapatnak :D
    Először is elég sokat nyomtam csapatszállító helikopter pilótájaként. Elég jól boldogultam vele, mindig alacsonyan a cél felett repkedtem, megdöntve kicsit a helikopter, hogy a gépágyúsok könnyebben apríthassanak :D Mókásnak mókás, de hogy én sokat nem profitálok belőle az hétszentség :D Mindenesetre tetszik.
    Elkezdtem játszani Assault-al is, kis pályákon verhetetlen. (Ott amúgy sem Recon-oznék) A rush módot kifejezetten élvezem vele. Supportot csak a mortar miatt csinálom mert szerintem nagyon gyengék az LMG-k (lehet hogy ez később változik, de most nem vagyok megelégedve velük). Lehet, hogy a mortar is gyenge, de azt mindenképpen ki akarom próbálni :D Viszont amivel tele van a t*k*m, hogy 20 halálból 19-szer járművel ölnek meg. Értem én, hogy Battlefield, meg ilyen a háború, de ez már vicc. Nyilván ez fordítva is igaz, hogy ha én vagyok járműben, és nem megyek nagyon zsúfolt térbe Engineer-ek közzé, akkor gyakorlatilag hullanak az ellenfél gyalogosai, de szerintem ez így egy kicsit imba :D Tank-Tank elleni küzdelem az fair, ügyeskedni kell, de tank-gyalogos vagy vicc. Próbálam kúszni, mászni, becserkészni, de ha egy kicsit is ügyesebb az ellen a tankban, akkor kb. semmi esélyem nincs. Így hát megpróbáltam nagy ívben kerülni őket, de sokat ez sem ért. Kiszúrnak messziről, jön a dara és halott vagyok. Ha esetleg nem velem vannak elfoglalva, akkor talán egy C4-et rá tudok dobni, de amúgy felejtős. Megpróbáltam Engineer-el is (Bár ezt a kasztot nem annyira csípem, már csak azért sem, mert gyakrolatilag a játék rákényszeríti az embereket, hogy lehetőleg ezzel menjenek, mert különben szétalázzák a járművek). Sokat itt sem változott a dolog, csak most már nem kell odafutnom a tankhoz C4-el, hogy kárt tegyek benne, hanem ha szerencsém van 3-4 lövésből kilövök 1-et. Na hát ez aztán oltári. Lehet hogy gyenge még a kasztom, és lesz erősebb tankelhárítóm, de így ez csak majomkodás. Úgyhogy maradt nekem a tankok elkerülése. Akkor meg már miért ne Recon legyek? :D Továbbra is a kedvenc kasztom, nagy hentelést lehet vele csinálni, imádom :D

Szerintetek is nagyon imbák a tankok/harckocsik, vagy csak én szúrok el valamit? Esetleg később lesz ellenük valami hatásos ellenszerem?