• RepeszElek
    Visszatérve a recon kérdésre, nem védeni akarok őket de szerintem is tud hasznos tag lenni ha akar!
    Én pl. mikor azt választom akkor vagy agresszív recon módján megyek előre és mozgok a csapattal együtt, és ugyan úgy foglalom a területeket, vagy ellenőrzést alatt tartok vele egy bázist és természetesen folyamatosan spotolok (MAV) mindenkit akit látok és ha nincs célban az ellenséges foglaló akkor bizony felemelem a seggem és berohanok pisztollyal megkeresni. Nos ennek az eredménye az kb. szarabb vagy ugyan olyan statot hozok le mintha mondjuk supporttal lettem volna, de a játék menet még is más és fő a változatosság...

Azokat viszont én sem értem akik egy semleges pontra leállnak campelni ahonnét még a bázis sem tudják megvédeni, ugyan is lelőnek pár embert. és? ha olyan ponton történik akkor nem tök mind1? 4 másodperc múlva újra futni fog. Aztán nem árt tudomásul venni azt is hogy NINCS vagy csak nagyon kevés olyan pontja van a pályáknak ahonnan soha nem vesznek észre.
    Vagy egy másik unatkozó recon szúrja ki hogy fénylik ott valami távcső, vagy egy tank vesz észre termállal a bokor alatt hegyoldalban, vagy jön egy helikopter, vagy csak éppen arra fut egy assault tök véletlenül mert szerencséje van. Ez nem az a klasszikus sniper játék ahol álcahálóba burkolózva észrevétlen lehetsz..
    Nah mind1 csak azért ugattam bele mert mint mondtam minden azon múlik hogy játszik az ember nem a karakteren,meg nagyon ráérek..:)
    Egy Enginer is tud idióta lenni, főleg mikor HC-ban elkezdi lőni a csapattárs heli a tankomat...
    DE azt aláírom hogy szerintem is a reconok közt a legtöbb a köcsög! :D :D