• RepeszElek
    Ezek a lövöd, és nem hogy nem hal bele hanem 100 hp-val visszalő amitől egyből megfekszel dolgokon szerintem nincs mit nem érteni, ugyanis két dolog lehetséges : vagy szar a neted, vagy a játék internet protokollja szar.

Nekem mikor nincs leterhelve és "hasít" a neten érezhetően jobban játszom, de azért így is volt nem egyszer hogy másfele nézett mikor lőtt még is meghaltam, ez viszont a játék hibája is lehet.
    A kedvencem az mikor 1 másodpercre rá mutatja hogy megölt a tank de a tornya már hátra felé néz, vagy a csávó aki állítólag megölt egy másodperc múlva már teljesen máshol van. Jó gyorsan fut :D
    Ezek a dolgok nem hibák hanem tulajdonságok!
    Nincs! és nem is lesz tökéletes multis játék, késések mindig lesznek, jó hír hogy nem csak neked hanem másoknak is így gyakorlatilag kiegyenlítődik a dolog,de a lényeg hogy nem tehetsz semmit...
    Vagy is de!!
    Keresd meg a játék európai szerverét, ha Németországban van költözz oda kétutcányira mellé, fizess elő a legdurvább netre és ne használj wifit csak kábelt, még a joy-hoz is!
    Így akár fél másodperc előnyöd is lehet a többiekkel szemben azoknak akiknek nagyon szar a net és a föld másik oldalán laknak ,extrém esetekben még másfelet és ráverhetsz és az már rengeteg ebben a játékba :)

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.10.23. 11:41:05