• RepeszElek
    Én most is szoktam azt csinálni mikor fáradt vagyok de van kedvem játszani hogy keresek egy 64-fős szervert amin csak kb 30-an játszanak, és akkor nem kell annyira félni hogy valaki hátba vagy oldalba lő, aztán ha kezd betelni emberrel akkor keresek egy másikat.
    Ezt javaslom neked is!
    Gyakorlásnak tökéletes, múltkor összesen az egyik dzsungeles pályán talán húszan ha voltunk, és tökjó móka volt a fák közt lopakodni a squad társaimmal és keresni a másikat, baszki hallottam a neszeket a játékban, a madarak énekét, stb. nem a folyamatos BIMMM BUMMM, tök olyan volt mint a predátorban :D para volt, tiszta kommandó :)

Alapvetően gyors a játék, nagyon sok embert összezsúfolnak egy kis pályán ezért nem az a művészet, hogy tanulj meg ölni hanem hogyan maradj életben! Általában ha rálövök egy emberre egy másik lő vissza, ha többen vannak próbálom az utolsót leszedni hátha nem vesz így észre az előtte futó de ez sem válik be mindig !
    Az esetek több mint a felében még holtamban látom meghalni azt aki lelőt, gondolom aki lelőtte csapattárs szintén nem él sokáig és így tovább....de itt még a camperek sincsenek biztonságban. És akkor még nem beszéltünk a Bf4 csodálatos internet protokolljáról ami már sokat javult, már már játszható a dolog de azért még sokszor felbassza az agyunkat, de mégis azt kell hogy mondjam ez egy jóóó kis játék!

Üdv a Battlefieldben! :)