15720
  • Smithwarden
    Lehet itt sok az okos óvodás, de aki olyat ír, hogy "én konkveszt large mapokon jatszom 64v64ben", az sem lehet túl értelmes. (BF4 max players 32vs32 / conquest large)
  • alyr2
    Mindeggy..itt latom sok az okos ovodas..viszlat..
  • giornalista
    jó hát az M7-esen is volt, akinek mindenki szembe jött az ismert viccben...
  • bfbc2
    Lehet átlőttek egy másik szerverről?
  • SötétBarom
    " kb nem lat ram mert lent vagyok a pinceben o meg valahol a map masik felen egy hazteton.."

Ilyet még csíttel se lehet szerintem. ;DD Nem lehet, hogy azt hiszed, hogy a claymore egy pisztoly?
  • alyr2
    mi koze annak hogy hasznalom a mapot ahhoz hogy bárhonnan kilonek mondjuk magnummal vagy sima 9 mm kpval? mert ha atlo vele 3 dombon meg 2 faon hogy fejbelojon , akkor hasznalhatom a mapot ugy ahogy kell akkor is leszopat. de ha a 120 jatekosbol 5 csal es aranytalanul osztodik el a 2 csapat között akkor mar szetvan baszva az egesz. mert ugyis buko..Engem nem zavar hoy szar lesz a statom, kurvara mindeggy nekem. Engem az basz fel ha ugyan az kilo egymas utan 10x ugy hogy kb nem lat ram mert lent vagyok a pinceben o meg valahol a map masik felen egy hazteton..
  • SötétBarom
    HC :DD:DASA

Nincs több kérdésem.
  • giornalista
    "Én konkveszt large mapokon jatszom 64v64ben"

igen? azt azért megnézném, ügyes lehetsz.

bár azok alapján, amit írsz, rendkívül béna is. persze sírhatsz, hogy mindenki hacker, aki megöl, de ha képtelen vagy használni a pályákat, az azért nem cheat.

az igaz, hogy az oroszokkal vigyázni kell, ott előfordulhatnak izgalmas dolgok, érdemes ugyanazokon a szervereken játszani.
  • alyr2
    Te meg csak siman paraszt vagy..HC szerveren a 80/5 vagy jobb stat kb istencsaszar..mert ott meghalsz kb bármitöl. Én konkveszt large mapokon jatszom 64v64ben, többnyire a top 5ben benne vagyok mindig, persze nem pluszos stattal, mert nem campelek hanem foglalom meg vedem a pontokat..30-45/60 statokkal baszom a rezet. Az bosszant ha a map masik felerol kpval lonek fejbeegymas utan 10x...vagy esetleg egy hazban hasalok a sarokban es szinten fejbelonek kpval ugy hogy a környéken nincs senki..
  • Whysper
    90 kill 1 halál. Nekem ez volt a csoda. Egyszerre löttük a tankot amivel csinálta helivel, tankokkal, enginierekkel ,de sosem halt meg a 1 halála onnan van ,hogy kinyirta magát.
    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.10.15. 13:55:52
  • gsg16
    szinte minden alkalommal,amikor játszom,bele futok leginkább orosz játékosokba,akik csodákra képesek.bármelyik szerveren.
  • SötétBarom
    Ti ketten vagy nagyon hülyék vagytok, vagy 2 hete kezdtetek el játszani. Mást nem tudok elképzelni
  • alyr2
    Elég szar amikor 64/64 szerveren vagy es az ellenfeél elso 4 jatekosa 80/5 es akoruli stattal vagy jobbal vegez..de ezek a jatekok ezzel jarnak, csalok mindenhol vannak..WoWban is volt bar ennyi nem.Aion hemzseg a botoktol es csaloktol, bar ott aki okosan csal az instaban meg adott helyen teszi ahol nem bukik le..
  • giornalista
    akkor rossz szervereken játszol. én hónapok óta nem találkoztam még csak gyanús játékossal sem.
  • gsg16
    annak van értelme,ha valakit jelentenek,hogy csaló?bannoltak már ez miatt bárkit is?
  • gsg16
    belevágtam a kampány részébe a játéknak.nem tudom,ki hogy van vele,de ez egy nagy pocsolya híg fos.gyakorlatilag személyesen kell megölnöm minden egyes ellenfelet,mert a csapattársaim maximum meghalnak küldetés közben.de a csúcs az volt,amikor a mi oldalunkon lévő tank,egyszerűen elgurult,az úton féltérdelő,és engem lövő ellenséges katonák közt,anélkül,hogy lelőtte volna őket
  • CommanDos
    sajna mindig van legalább 2
    az a jó ha szemközti oldalon vannak de ha összekerülnek teljesen elcseszik a játék élményt
  • SötétBarom
    Blah.
  • Smithwarden
    Nem lehet.
  • bfbc2
    Egy accounthoz lehet kreálni több katonát is?mert nem találtam a create gombot.
  • gsg16
    napi szinten látok csalókat játék közben.400m-ről fejlővés G18-al,meg hasonló csodák.
  • tutituti
    hál istennek!
    egyre kevesebb a patkány a szervereken.60tickes szervereken meg élvezet is játszani.bár azt is szokni kell.
  • SötétBarom
    ATOM
  • toza #14596
    mwg lenullaza originea accodat!.elveszik az osszes jatekaidat!tok jo...
  • SötétBarom
    Nem, minden FF-es szerverről.
  • Maak
    Megtort a jeg...megvettem megiscsak, ha van ujonc, (regi motoros is lehet persze) es lenne kedve napi 1-2 orat estefele loni, akkor pm. (37 vagyok, nagy csodat ne varjon senki. )
  • gsg16
    értem,de akkor ez csak arról az egy szerverről bannolja a csalót,nem?
  • SötétBarom
    Server oldali anticheat cucc. Azt figyeli, hogyan játszol, hogy célzol, mit nézel, ilyesmi. Nem tudni pontosan, de a lényeg, hogy észreveszi a ha csalsz, és nyakonbasz a banhammer.

Atom szórakoztató cheatfórumos sírások FB-n. :D
  • gsg16
    az micsoda?a "fairfight"
  • SötétBarom
    Szerencsére a fairfight viszont igen. Lényegesebben kevesebb cheater van mint a BF3-ban bármikor.
  • gsg16
    ahogy látom, a punkbuster a BF4-ben sem hatásosabb,mint a BF3-ban.
  • RepeszElek
    Én most is szoktam azt csinálni mikor fáradt vagyok de van kedvem játszani hogy keresek egy 64-fős szervert amin csak kb 30-an játszanak, és akkor nem kell annyira félni hogy valaki hátba vagy oldalba lő, aztán ha kezd betelni emberrel akkor keresek egy másikat.
    Ezt javaslom neked is!
    Gyakorlásnak tökéletes, múltkor összesen az egyik dzsungeles pályán talán húszan ha voltunk, és tökjó móka volt a fák közt lopakodni a squad társaimmal és keresni a másikat, baszki hallottam a neszeket a játékban, a madarak énekét, stb. nem a folyamatos BIMMM BUMMM, tök olyan volt mint a predátorban :D para volt, tiszta kommandó :)

Alapvetően gyors a játék, nagyon sok embert összezsúfolnak egy kis pályán ezért nem az a művészet, hogy tanulj meg ölni hanem hogyan maradj életben! Általában ha rálövök egy emberre egy másik lő vissza, ha többen vannak próbálom az utolsót leszedni hátha nem vesz így észre az előtte futó de ez sem válik be mindig !
    Az esetek több mint a felében még holtamban látom meghalni azt aki lelőt, gondolom aki lelőtte csapattárs szintén nem él sokáig és így tovább....de itt még a camperek sincsenek biztonságban. És akkor még nem beszéltünk a Bf4 csodálatos internet protokolljáról ami már sokat javult, már már játszható a dolog de azért még sokszor felbassza az agyunkat, de mégis azt kell hogy mondjam ez egy jóóó kis játék!

Üdv a Battlefieldben! :)
  • SötétBarom
    Kibaszott BLASTERekkel lövöldöznek. Mi A FASZ legyen casual, ha nem egy SW játék????
  • gsg16
    köszönöm
  • giornalista
    shanghaion a torony négy víz felőli oszlopát lehet kilőni, és összedől. hainanon ugyanígy, damagelni kell az épületet, ha ösze akarod dönteni.

bővebben: youtube, BF4 levolution
  • toza #14584
    nade nem kell tobbe ironsignni .. nincs ertelme! csodalatos..
  • Livius
    Egy újabb ész nélküli lövöldözős DICE játék lesz ebből is a konzolosok IQ szintjéhez igazítva, remek!
  • toza #14582

kiprobaltam es tenyleg..
    bf4 is igaz ez!?
  • gsg16
    ÜDV!
    játszom már egy ideje multiban,de nem tudtam még rájönni arra,hogy az egyes pályákon,némelyik felhőkarcoló,mitől dől össze,más alkalmakkor,meg miért nem?pl a Hainan Resort-on van,hogy két oldala is leszakad,van,hogy egyben marad.ugyan így a Shanghai mapon,van,hogy összedől,van,hogy nem
  • toza #14580
    mokas h mar swbf betaban is a spawn pontra beallos spawnkilling megy sokszor.. "ismerd ki a palyat" :D
    Utoljára szerkesztette: toza, 2015.10.11. 00:25:15