• Tau Tang Wou
    "Részemről én azt mondom, hogy sok értelme nincs ennek a beszélgetésnek amikor többszörösen bizonyított tényeket söpörsz le azzal, hogy szerinted ilyen nincs."

Meg se kérdezed, hogy miért söpröm le?
    Annyira biztos vagy ezekben a "bizonyított tényekben" ?

"Akkor már módosítottál, mert eddig azt állítottad, hogy az EREDETI génállományának megőrzése..."

Jó, akkor legyen neked eredeti. Nem módosítottam, ugyanazt értettem alatta.

A sarlósejtes vérszegénységet is kitárgyalhatjuk, de ezt már megtettem mással régebben, egyszerűbb lenne, ha azt végig olvasnád és utána kötnél bele. Sokkal egyszerűbb, mint veled most mégegyszer lefolytatni elejétől a vitát ebben a témában.

"Javaslom nézd meg a History channelen mostanában ment a bőr evolúciója című műsort. Az izzadás egy iszonyatosan nagy evolúciós előrelépés..."

Nem az izzadás feltalálásáról beszéltem, hanem a többet izzadásról.
    Ég és föld a különbség.
    Tényleg szerinted ki lehet tenyészteni izzadó kutyát?

"...nem dr. Pista weboldaláról tájékozódok..."

Amúgy én sem.
    Csak más következtetéseket vonok le az evolúciós tudósok eredményeiből.
    Mellesleg mennyire számít, hogy egy logikai vitában honnan származik az információ, ha mind a két fél képes egyetérteni bizonyos alapokban?

Végezetül még annyit mondanék, hogy szerintem nem sok értelme van, hogy egyszerre öt témában vitatkozunk.
    Bazi hosszú hozzászólásokat termel és egy csomó pont felett idő és helyhiány miatt elsiklik.

Válasz te ki egy témát, mert én azt választanám ,hogy hogyan került be a viselkedés a DNS-be és hogyan fejlődhetett tovább.