• usersg
    Nehogy már bedőljetek az ilyen marketing előrejelzéseknek. Ezek mindig azt hozzák ki győztesnek, aki éppen fizeti az előrejelzéseket. Persze lesznek tabletek, de mivel rettentő korlátozott a használhatóságuk, így nem fognak leváltani, vagy kiváltani semmit sem. Egyszerűen egy új eszköz, amit megint meg lehet venni, ha akarod a sok okos biztbasz mellé. Nekem pl pont nem kell, mert nem tud semmit amiért értelme lenne megvásárolni. Én dolgozom is a pc -vel, időnként játszom is, szeretek filmet nézni, és a nyakamat sem akarom kitörni miközben használom a gépet. És nem, nem akarom ledokkolni a tabletet, mert ha megteszem, és karácsonyfát csinálok belőle, akkor már inkább veszek egy pc -t aminek van teljesítménye is. Nem kell nagy méretű mobil telefon, jó nekem a rendes számítógép. Tableten még gépelni is rémálom, mert elfoglalja a vbill az egész képernyőt, összezsírozom, amit aztán állandóan takarítani kell, valamint nincs visszajelzés arról, hogy lenyomtam egy billentyűt. Ennek így nincsen semmi értelme. Játékszernek második harmadik gépnek jó lehet, másra nem.
    Ilyen grafikonokat láttunk már a netbookok esetében is, aztán hol is tart most a cucc?