• Irasidus
    #867
    "Mint taknyos kölyök, te nem lehetsz a tanárom."

    Legalább saját gondoltatod lenne ember! Nincs? Visszaböfögöd azt amit én írok neked? LoL. Nálad tényleg nem kerek valami.

    "Mint taknyos kölyök, te nem lehetsz a tanárom. Te hantázol, mert csak azt tudod felsorolni, hogy milyen fajta energiákat nevezünk meg, vagyis te csak a nevezéktanról tudtál vartyogni."

    Nyilván te olyan energiafajtát is fel tudsz sorolni, amiről eddig még senki nem írt le. Sorolnád? XD

    "Azt elismerem, a neten is csak süketelés van erről, ott is csak a nevezéktanról beszélnek. Így nem is tudhatsz mást, mivel te legföljebb olvasol (bár ez egy kölyöknél manapság már dicséretes) és nem gondolkodsz."

    Először is nem a nettről kellene megtanulni, hanem az iskolában kellet volna megtanulni a tanártól. Ha az nem ment akkor könyvben utánanézni. Másodszor, elárulnád miféle nevezéktanról hátazol itt?

    "a képes lennél használni a fejedet rájönnél annak tartalmára amiről írtam, és kézenfekvő is lenne számodra.
    Egy két hozzád hasonló majom még az anyag létezésében is kételkedett.
    Tudomásul veszem, hogy ilyen a mai oktatás.
    Szerencsétekre a számítógépet és egyéb fejlett eszközöket kitaláltuk nektek, így talán nem fogtok éhen halni ha mi már nem leszünk."

    Amit te eddig írtál, az egy 10 éves kisfiú fantáziavilága, a valóssággal köszönőviszonyban sincs. Az még nagyobb baj, hogy folyamatosan hazudsz, arrogáns és pöffeszkedő stílusban válaszolsz. Szánni lehet téged, mert az életeben sem lehetsz ennél több. Igazán sajnállak. Tényleg.