Sir Ny#787
,,Minden anyag, az erőterek és a foton is."
Röhejes vagy. Fogalmad sincs még arról sem, amit a hõn szeretett tudományod állít a fotonról.
Szerintetek ez nem káros egyébként? Valakinek van egy kis világképe, amit a nõklapja tudomány rovatából szedett információk alapján állít össze, és bizonyítékul a világképére felhozza többezer tudós altala képzelt szavait. Nem mintha olyan sok hatása lenne ennek bármire ( leszámítva, hogy a bútatömeg ( énis ) manipulálható, de az ugyanazt hivõ tömeg jobban manipulálható, mint az összevissza hívõ ), de mégis, valahogy tisztább lenne ez az egész, ha megszûntetnénk a tudósokat, megölnénk õket, vagy ketrecbe zárnánk, nem tudom, csak hogy ne lehessenek hivatkozási alapok. Az egyetlen logikailag és erkölcsileg egységes utópia az az anarchia, de azt azért mégsem. Az összes többi az erõltetett szagú, lukas. ( bár mint olvasmányok jók az utópiák, de kizárt dolog hogy mûködjenek )
És a #690 -re. Nem használj szakszavakat, ha nem értesz hozzájuk, kivéve, ha vállalod a tévedésed lehetõségét. Pont.
Meg ha én búta vagyok, akkor te is, aki nem hisz Platónnak, hogy a Mandelbrot halmaz, meg úgy általában a szép dolgok vannak, az búta, te is az vagy.
( gyakran gépelek mellé, és szarul központozok, a hangsúly nem jön át, gyakoriak a közbevetések stb. nézzétek el nekem )