Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
unrealnoise #945 Ha rF2-es engine-ra költözne a progi, az nagyon jó lenne. De ez szerintem így anyagilag nem érné meg, sokkal jobban hangzana, egy AMS2.
Mondjuk sokkal jobban örülnék, ha a két fejlesztőbrigád végre összedolgozna, mindenki nyerne szvsz vele...
Az rF2-nek szüksége lenne tartalmakra, jól kidolgozott pályákra, stb, az Automobilista HUD az még oké, de a menü az valami förtelmes, még a nagyon régi GTR2 is jobb szvsz nála... Ilyen szinten az rF2-re készülő UI mindent vinni fog, brutálisan igényes cucc lesz.
Viszont ha csak AMS2 jön, időjárással, napszakokkal, stb, jobb menüvel, meg ilyesmi, akkor azonnal instant vétel lesz...
Idén lehet jön a (nagy csönd ellenére is) a Simbin féle GTR3, jön az ACC, jön az iRacing-re az AI, pofásodik az rF2, és még ez is...
Igazából mindegyiktől sokat várok. Nagyon sokat. Mondjuk az iRacing az istenes lesz offline, ennyi tartalommal, most vettem elő vagy 10 év után először a nascar racing 2003-at, és hát etalon a cucc... sokat fogom idén nyomni, amíg az iR nem kap AI-t...
Meglepit leginkább a Simbintől várok. Nagy a kuss, és sokan szerintem temetik őket, de én nem féltem annyira a csapatot. Lehet az ACC korábban kezdte a promót, és lehet, hogy a Simbin kicsit benézte, de az is lehet, hogy simán kijönnek egy olyan trailerrel az E3 alatt, amitől becsokizunk, és lehet simán sokkal nagyobb, és tartalmasabb lesz, mint az ACC az elején. Grafikára sem várok tőlük különösebben rosszabbat.
Kíváncsi vagyok a Reiza mit lép...