1946
  • JonasSandor
    Meg a rajongói modok.
  • guftabi96
    Ez után már tényleg nem fog jönni semmilyen nagyobb update, max hotfixek, apróbb patch-ek.
  • ManoNegra
    Azt hittem nem lesz több frissítés. Új játék nem jön tőlük? (Lehetőleg VR támogatással)
  • guftabi96
    Hamarosan jön az 1.5.1!
    -Drift mód
    -Super F-Dirt
    -Téli Buskerud

+ Steam Akció
  • JonasSandor
    Első verseny ezzel a szériával

Jelenleg futó szerverünk:
    PerfectSim Liga HUN/ GT3
    Jelszó: PSL
    30 perc practice
    10 perc qualy
    2 perc warm up
    10 perc verseny
    Felvetőkörös állórajt
    Segítségek:
    TCS max: 2
    ABS max: 2
    Minden más Off
  • JonasSandor
    Indycarosat kipróbáltátok?
  • mumus70
  • JonasSandor
    Na végre a boxkiállások is a valóságnak megfelelnek, 2 körön bellül mindenki kijött tankolni utánam. Mondtam én hogy mire befejezik a játékot addigra kigyomlálnak minden hibát. Számomra most lett teljes értékű játék belőle.
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.01.01. 19:52:57
  • guftabi96
    Még tart a Steam Winter Sale!
    Alapjáték: 8,39 euro
    Alapjáték + Season Pass: 24,19 euro.
  • JonasSandor
    Én most teszteltem az 1.5-öt baromi jó lett. Kormánnyal nyomtam és kilöktek a 15-dik helyről utolsó voltam sokáig végül másodikként intettek le.
  • mumus70
  • JonasSandor
    Ma frissült az 1.5-re.
  • JonasSandor
    Ezzel a kormánnyal nem tudom mire megyek.
  • El Gigante
    Vedd meg az assettot ha multizni akarsz, most akciós is!
  • JonasSandor
    Nincsen senki a szerókon a 0-ások meg olyan hányások hogy úgy vannak beállítva hogy nem is lehet menni rajta pörög mint az istenfasza
  • JonasSandor
    Gyertek nyomjunk egy wtcc 2017-el most van kormányom még ha ilyen hülyülés szinten is erre a játékra tökéletes. Kipróbálni vele a multiját.
    Nektek működik ez a 24 órás lemans pályák?,nálam az új gépemen se tölti be, a baku pályát se a régi gépemen betöltötte a bakut.
  • Alexease
    Az AC ugy-ahogy "megy", mert szep, gyors, hasznalhato, nagy a valasztek, konnyu MOD-barkacsolni, a 3 koros fun-racer-ek (ami valszeg a nagyobb letszamot adja) gyorsan "beletanulnak".
    A CARS is eleg jo felhaszalokra, de ott mar a program mukodes es korites "megakasztja" a dolgokat.

Az iR meg egyertelmuen a legjobb (legalabbis tervezett vagy instant online-ra), de hat azt kizarolag arra reszelgettek, masra nem is jo:)
    Ott ha valaki "nem finnyazik" (auto, palya, versenyhossz), es ha persze van is hozza megfelelo mennyisegu tartalma, nem kap agyverzest az iR/SR-nezegetestol es szamolgatastol, hanem komolyabb fun-nak fogja fel (elvezi a versenyzest, a tobbi pont le van szarva:P), akkor fel-egy orankent tucatnyi sorozatban tud indulni, napi 24/24-ben.
    Csak ha azok a franya koltsegek, foleg ha az ember a tobbi letoltom-hasznalom-modolom programhoz hasonlitja:)

Ha meg nem fun online (keresgeles), hanem szervezett futamok, akkor igazabol "lenyegtelen" a program, barmivel lehet versenyezni (AC, rF2, CARS2, R3E, AM stb.); kell egy kis kompromisszum erzek (grafika, tartalom, mukodes stb.), aztan annyi. De ha mar ez vagy az nem jo, "ebbol" olyan kellene mint a masikban, "abbol" meg olyan mint a harmadikban, akkor mindegy melyik program, ugy sem tortenik semmi; csak varjuk a tokeletes csodat, ami sose jon el:DDD
  • El Gigante
    túl nagy lett a választék:D Régen mikor csak Race07 volt! Assetto-val lehet nyomulni, ha nem is nagy a választék pálya és autó szempontjából!
  • lac coo
    Szerintem egyik szim sem porog ahigy kellene. Talan Assetto es IR, tobbiben vadaszni kell a jo versenyt es/vagy elvezhetetlen, unalmas az egesz.
  • Alexease
    Sajnos elegge reteg jatek, minimal felhasznaloval. Az rF1 alapok es az "erdekes" tartalom csak eleg szuk kort erdekel.
    Pedig szimes/jatekos szempontbol eleg jol felturboztak, sokat kihoztak az eredeti rF1-bol. Igenyesek a gyari tartalmak, jol ossze vannak love a dolgok.
    Es meg a MOD cuccok is igenyesnek mondhatok (pl. palyak), valszeg "gyari segitseggel keszultek", mert normalisan adtak ki oket (elnevezesek, betolto kepek, "bug-mentesek" stb.), es amikor a gyari programhoz megjelent a realrod es/vagy az uj shaderezes, azokhoz is megcsinaltak. Nem copy-paste convert aztan megy (valahogy).

Online meg annyira halott, mint a tobbi:) Nem fun race online, arra csak az AC/CARS2 erdekli az embereket, ahhoz kell a latvany, tartalom es a fun erzes.
    Pedig az online-szolgaltatas reszebol is kihoztak amit tudtak, mashoz (ISI engine) ilyen pl. nincs: http://virtualxperience.net/lobby

Az igenyesebb/tartalmasabb/latvanyosabb (AC/CARS2); a profi online rendszer (vagy E-Sport); a fun-versny lehetoseg jo tartalmakkal (R3E); es az ISI engine reszelgetes (rF2/AM) kicsit szetforgacsolta a szimesebb kozosseget.
    Meg persze elmult a varazs is, amikor meg masodlagos volt a tartalom/kinezet, mert sokkal nagyobb elvezetet jelentett az egymas elleni online verseny lehetosege.

Talan javulna a helyzet, ha az S397 valahogy osszefogna az rF2-ot es az AM-et, ha mar kozos gyokereik vannak. Valahogy az AM igenyesseget kellene atportolni az S397-fele rF2-be, kozos programot keszitve (ha mar az AM is S397 kozremukodessel keszult). Igy csak 1db valodi ISI koncepcios szim maradna. De hat a Reiza eddig "elvolt" kulon, kicsi az eselye hogy "feladjak".

Es elobb-utobb jon a friss R3E is, latvany koritessel (bar valszeg marad a "jatektermi" autos stilus; es az ISI is kerdeses (vagy lemondtak a user szimekrol vagy ok is faragnak valami teljesen frisset).
    Es elobb-utobb az AC2-ot is ki kell adjak, ha folytatni szeretnek. Ok meg profik, tudjak hogy kell beletenni a szukseges dolgokat "egyszeruen" (pl. "realroad"), hogy "eladhato" legyen.

Es persze az iR is fejlodik, meg ha "lasssan", akkor is. Egyszer lesz napszak es talan majd idojaras is. A RallyX-et meg csak most kezdik majd kiaknazni. Ezek hullamokban azert bevonzak az embereket. Akkor kaszalnanak nagyot (felhasznalokban), ha negyedere levinnek az arakat (elofizetes/tartalmak), akkor a "komolyabb" (de meg a fun-jellegu) online versenyzoket eleg jol el tudnak szipkazni.
    De a tobbiek szerencsejere, ennek semmi jele.

Szofosas OFF :D
  • mumus70
    Ezzel a játékkal se játszanak sokan, sehogy sem.... :p :p
  • karikusz
    Senki sem játszik online úgy, hogy maga csinál szervert? Nekem csak addig jut el, hogy elvileg csinál egy szervert, de a kezdőképnél a jobb alsó nyíl nem aktív. Hangok azok vannak, de nem mutatja, hogy a boxban lennék. :(
  • mumus70
  • karikusz
    Sziasztok!

Ma vettük meg a játékot steamen. Multizni szeretnénk a barátommal, de valahogy a host-ot nem találja meg egyikünk sem. Sem én amikor Ő csinál, sem Ő amikor én csinálok. Valami extra kell a privát szerver beüzemeléséhez? Próbáltam dedikáltat is indítani de akkor meg nem tudom a játékot elindítani. Vagy a dedikált megy, vagy a játék. :(((

Van erről valakinek infója?

Köszi ;)
  • JonasSandor
    Éppenhogy kijött időben az 1.5 királyság, majd a 2 ünnep között meg is nézem mert nem tudtuk beszerelni a vinyót összekötve és az ssd-re meg nem fér rá.
  • guftabi96
    Final 2017 Development Update
    -2018-ban még jön egy DLC pár autóval

1.5:
    -Multiplayer ranking rendszer
    -Frissített UI kinézet
    -Limitált gumiszettek a versenyre
    -Új gokart pálya (Buskerud)
    -Mending Full Course
    -Super Formula Dirt
    +pár már a játékban lévő autó kap drift verziót is, illetve a tervek szerint jön pár drift pálya is. (ezek csak jövőre jelennek majd meg)
  • JonasSandor
    Mivan embereket is raktak végre a boxba kijövet?
  • JonasSandor
    Formula e milyen?
  • JonasSandor
    Hol mert nem jöttem rá és jó lenne nagyon.
  • mumus70
    Azt hiszem igen
  • JonasSandor
    Kár pedig jó lett volna, biztonsági autót be lehet állítani az egyedüli versenyekbe is?
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2017.12.06. 15:41:53
  • mumus70
    Meglökte pont a jobb hátsó sarkát az autónak, és már ki is billentett, semmit nem tudtam csinálni olyan gyorsan történt minden.
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.12.05. 20:54:08
  • JonasSandor
    Neked ment vagy te pöckölted meg a hátsó kerekét?
  • mumus70
  • mumus70
    Az mondjuk tetszetős nekem hogy hibáznak is szép számmal, megforognak a fűben, meg kimegy a boxba néha előlem valaki a 2. körben.... Nem vonatozás van egy vonalban végig :p
  • mumus70
    Alakul ez. 103 %, és az utolsó 5-el tudom tartani a lépést! Igaz az élmezőny már messze messze jár..... :D :D
  • JonasSandor
    Nekem még a 70%-kos is kihívás volt amíg benem döglött a gépem.
  • Alexease
    Az AI erosseg mellett az agreeszivitast is erdemes allitgatni, es ha van (mar keverem a dolgokat:P), akkor az AI limitert (catchup-szeruseg) is feljebb huzni. Egyedul az R3E-ben van adatpive AI (de a rendszer ugyanez az ISI), ami versenyenkent (vag ytalan verseny kozben is), folyamatosan hozzad hangolja a mezonyt.
  • mumus70
    Én is hátulról vagy max középről szeretnék, de vagy otthagynak már az első szektorban, vagy én hagyom ott őket fél gázon.... azt szeretném, hogy max 1 mp-be legyek az időmérőn hátrányban, és a versenyen egyforma sebességgel menjünk, hogy kicsit melósabb legyen az előzés. De ha ebben a játékban sem lehet ilyet ahogy az összes többiben sem, akkor kezdek kétségbe esni a fejlesztők képességei miatt így 2017 végén.... miért ekkora kihívás ez nekik? :P
  • Alexease
    Az AI beallitasnal az elsodleges szempont, hova akarod magad pozicionalni a mezonybe es milyen versenyeket akarsz futni. A legjobb, ha a startoknal a kozepmezonyben vagy, kell tamadni es vedekezni, van akcio, es (talan) lehet elozgetni nehanyat. Elol lenni es gyozni nem sok ertelme van AI-val szemben:D

En neha ugy allitom be, hogy idomero alapjan az elso harmadban legyek, de a versenyen hatulrol indulok:)