• Danecay
    Itt nem azt mondja Renato, hogy az ISI motoros tapasztalatokat felhasználva lett a nulláról megírva a Madness Engine, hanem éppen az ellenkezőjét, miszerint az ISI Engine alatt lett kifejlesztve és annak néhány elemét, ha jól értem akkor a fizikáért felelős pMotor elemeit vették át a Madness motor fejlesztése során. Én sem azt állítottam, hogy A Madness Engine 1:1-ben az ISI Engine vagy Motor ha úgy tetszik, viszont mivel, hogy konkrét elemeket vettek át az ISI Engine-ből, ahogy Renato is írta, nem csak a korábbi tapasztalatukat használták fel, így mégis csak úgy gondolom, hogy az én állításom áll közelebb a valósághoz mint a Tied. Ha nem akkor valószínűleg Renato haverod is rosszul tudja. Valamint feltételezem, hogy azoknak a bizonyos elemeknek az átvétele nem az után történt, hogy az SMS szépen lefejlesztette a saját fizikai engine-jét, majd kukázták azt és így került a képbe az ISI engine pMotor része, hanem alapból erre építkezve fejlesztettek, így nem gondolom túlzásnak azt az állítást, hogy az az alapja.

Forrás

Ez pedig végezetül egy interjú Ian Bell-el, nem kell keresgetni, időzítéssel van beszúrva, csak el kell indítani és meghallgatni a következő kb. fél percet, és ez is pont azt támasztja alá, hogy semmi köze egyiknek a másikhoz, na jó nem :)

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2024.11.17. 14:15:37