Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
"Azt a szeptember dolgot engedd már el! Többször le lett írva, hogy az a szeptemberi dev update és a 2. része a Road tov1.6-nak. Tényleg, miért olyan nehéz ezt megérteni? Ha ez szeptemberi kiadás akart volna jelenteni, akkor kiadták volna szeptemberben, ahogy korábban is megtették az aktuális frissítésekkel. Most meg kiadtak egy dev update-et az autókról, hogy mik lesznek a v1.6-ban"
Ezt nem értettem én sem és éppen Te magyaráztad meg a most leírtaknak az ellenkezőjét.
A gMotoros dologban csak az emlékeimre támaszkodom, de majd utána fogok nézni. Volt ugye az SMS-nek egy NFS: Shift 1 és egy NFS: Shift 2-je. Én úgy tudom, hogy abból fejlődött a Madness Engine, vagy már akkor is úgy hívták, ami legjobb tudomásom szerint gMotor alapokra épül, aminek a folytatását ismerjük, így tehát az rFactorral ellentétben, az AMS2-t nem is számítva, 5 játék során is volt lehetőség.
A CoD-nak is nagyon sokáig, lehet a mai napig is a Quake Engine volt az alapja, mégsem úgy hívták egyik részben sem, úgy mint ahogy a CryEngine-t sem CryEngine-nek hívta a későbbiekben a Ubisoft miután felvásárolta a Crytek-tő al Engine-t és nyilván alakított is rajta, hanem Dunia-nak.