• Danecay
    Ne csináljátok már légyszi! Max. 4-en vagyunk még akik írkálunk ide és képesek vagyunk dedósok módjára veszekedni egy szaros játékon?
    Egyébként én hajlok arra, hogy van igazság abban amit lac coo mond, és több jel is arra mutat, hogy nem létező megjelenési dátum ide vagy oda, hónapra legalább belőtték, ami a szeptember volt. Ez benne van az Update nevében, amit már szerintem ők maguk is megbántak, de szeptemberbe jöttek sorban a developer update-k, a v1.6 Developement Preview videók, az említett OverTake_gg-s Preview videó, stb. így elég sanszosnak gondolom, hogy szeptemberben ez ki akarták hozni, de elképzelhető, hogy valami nem klappolt, hülyét meg nem akartak magukból csinálni a nagy várva várt updat-el. Na meg hát marketing szempontból is, milyen indokolt logika lehet egy olyan megjelenés aktív promózására mellett, esetünkben szeptemberben, amiről még novemberben sem biztos, hogy megjelenik. Ez azért nem így szokott történni a valóságban.
    Nem is lenne ezzel gond, de talán tisztább lenne, ha a Reiza is kiállna és elmondaná, hogy nézzétek srácok, ezt és ezt akartuk, nagyságrendileg ebben vagy abban az időszakban, de közben fényderült pár javítandó hibára aminek a javítása nélkül nem adjuk ki a frissítést. Megértésetekre számítunk és előre is köszönjük, ahelyett a bullshit helyet ami most már itt is rendre vissza van mondva, hogy de hát nincs és nem is volt konkrét megjelenési időpont. A szeptemberre egyébként én is emlékszem, írtam is szeptember közepén viccesen, vagy annak szánva, hogy az könnyen lehet akár szeptember 30 is :)
    Két játékot ütköztetni pedig megint csak értelmetlen mert úgy is mindkettőnek meglesznek az erényei és a hátrányai is, de ezt Ti is pontosan jól tudjátok, mert ez eddig is így volt és feltehetően így is lesz. Az ilyenekből max. olyan koppanások lehetnek mint pár évvel ez előtt volt, ha jól tévedek a Battlefield és a CoD rajongók között, amikor a nemsokára érkező Battlefield 2042 játék tábora átjárkált a CoD topikba és irkáltak, hogy milyen csúnya alázás lesz az új BF a CoD számára, aztán pedig tudjuk, hogy mi történt, hatalmas zakó lett a Battlefield 2042, miután már minden bizonnyal a BF-esek nem jártak át a CoD topikba kekeckedni.

"több mint 20 év rF2 fejlesztgetés után elvárható lenne egy épkézláb progi. :D :D"

20 éves lenne már az rF2? Ja. hogy Te az rF1-től számolva gondoltad, ami idén augusztusban volt valóban majdnem 20 éves, igen, ahogy mondják 19, 1 híján 20. Na de akkor ne vonatkoztassunk el teljesen ilyen szempontból a Madness Engine-től sem, hiszen ne feledkezzünk meg arról, hogy ennek is a gMotor az alapja. Viszont úgy gondolom, hogy mindkettő esetében a megfelelő paraméterezésen múlik sok esetben sok minden.
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2024.11.16. 20:02:11