Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
Én sem állítottam, hogy (csak) a Reiza csinálta a "kutyakomédiát" Ők abban voltak a ludasok, hogy még ha jól emlékszem májusban volt az a nyilatkozatuk, hogy ők már most nem kiadási dátumra, időpontra dolgoznak, hanem állapotra és minőségre, aztán ős saját maguk jelentettek be egy szeptemberi frissítést, ami a mai napig, nov. 16-ig sem jelent meg. Gondolom azért érzed az ellentmondást. Azt kellett volna mondaniuk, hogy jön majd az 1.6 és az elhíresült mondás "When is DONE!" Így persze a szeptemberhez közeledve jöttek a user találgatások, hogy na majd akkor, biztos ekkor, biztos akkor, és még én is értetlenül álltam és kérdeztem meg itt amire éppen Te válaszoltál, hogy hogy lehet az, hogy elvileg 2 héten belül jönni kellene a patch-nek, amikor éppen csak a Pt1 szakasz zárült le, 3 hónap fejlesztési idő után, és csak ezt követően jön a Pt2. Ezt még szeptember legelején tárgyaltuk #1815. Ott volt továbbá az idézett hsz-ban is tárgyalt tűzijátékos kép, amit Te is beszúrtál ide és a PH-ra is, amivel maga a Reiza is csak tüzelte a népet és okkal adott táptalajt a közelgő megjelenésben való bizakodásra, valamint a több user által is predesztinált 2 héttel későbbi megjelenés, aztán mégis közelebb vagyunk ahhoz a verzióhoz amit a #1815-ban írtam. További olaj volt a tűzre a több mint másfél hónappal ez előtti OverTake_gg-s Preview videó, amit a mellet, hogy többen is megkérdőjeleztek, azért bizakodásra adhatott okot a közelgő megjelenésre, de csak csend maradt utána, leszámítva a videót kritizálókat. Eltelt több mint másfél hónap, ismét vannak életjelek, de továbbra sem lehet tudni, hogy ez jelent e valamit vagy sem. Aztán persze lehet mentegetni a fejlesztőket, hogy, de hiszen ők már májusban lenyilatkozták, hogy nem bocsátkoznak megjelenési dátumba és akkor adják ki hogyha kész lesz. Akkor kérdezem én, hogy a nevében is szeptemberi update-t ki találta ki, a fejlesztők, vagy a játékosok?
Szóval azért lehet itt "kutyakomédiát" találni ha akar az ember :)
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2024.11.16. 16:11:54