Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
Én nem azt mondtam, hogy kondenzcsíkot kellene húznia az autóknak, vagy, hogy a sebesség miatt mindennek el kellene mosódnia a környezetben, hanem csak azt, hogy egész egyszerűen nincs sebességérzet. Nem figyeltem a videó elejét, pedig abból kiderült volna, hogy a 10. másodpercben már megvolt a rajt, én meg egyre inkább bele-bele hajtva vártam, hogy induljanak már, mert azt hittem, hogy még a felvezetőkör vagy a gördülő rajt előtti procedúra zajlik, mire kiderült, hogy már rég a verseny megy :)
Egyébként a videó alatti kommentek között is hamar szembejött egy ilyen észrevétel:
"Thanks for the video, great work. But your FOV (even though it might work for you) really is off quite a bit, making the sense of speed sort of weird."
Kerestem egy másik random Long Beach-es AMS2 versenyt és kapásból jól látható a különbség, és, hogy mi az amiről beszélek.
Természetesen ez nem a játék hibája, hanem egyéni preferencia, de én biztosan nem tudnék így játszani. Így érzésre, viszonyítási pont nélkül amihez görcsösen ragaszkodni kell, tutira nem lehetne megközelíteni egy kanyart. Nálam akkor működik valami jól ebből a szempontból, ha érzésre is meg tudom fékezni az autót és bekanyarodni, még ha nem is a legoptimálisabban, vagy a legjobb időt hozva, de mondjuk egy olyan pályán ahol elvihetik mondjuk a 100-as táblát, annak híján is el lehessen már fordulni a következő kanyarban. Így ahogy a #1881 videón látszik szerintem nem lehet, csak ha van egy fix, megtanult viszonyítási pont.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2024.11.15. 14:13:42