• Danecay
    Így viszont azt sem tudod, hogy miben kellene, hogy fejlődést láss, amennyiben azzal sem vagy tisztában, hogy mit ígértek, ígérnek. Nem tudom, hogy mennyire szerencsés vakon ennyire kritikusnak lenni, és már előre lehúzni azt ami még meg sem jelent. Ugyanakkor azt sem értem, hogy Te magad akkor miért posztoltál update-kről, javításokról számtalan alkalommal is a Codemasters F1 Game topikba, amennyiben a Te szemüvegeden keresztül a fele bullshit? pl: #21723 lA kérdéseden, miszerint "De mit kellett volna mutatni ? :)" és amit sertex meg is válaszolt, pedig őszintén meglepődtem. Mit kellett volna? Hát pl. hogy a Development Update - The Road to V1.6 Pt1 és a Road to V1.6 Pt2 -ből, mi és milyen formában valósult meg eddig. Ez úgy gondolom magától értetődő.

Széllel, tengerszintfeletti magassággal és páratartalommal pedig már számolnak a magukra adó szimulátorok, ha nem akkor mindenki hazudik aki eddig ezt állította. A kakasfarok pedig egy eye candy pluszban. Emlékezz vissza, amikor régebben az F1-es topikban, ha jól emlékszem éppen a Te videódra reagálva, felhívtam arra a figyelmet, arra hogy mennyire menő már, leginkább replay módban láthatóan, amikor az elhaladó autó által keltett turbulencia, hirtelen elmozgatja, felkavarja a szálló pihéket. Azzal nem volt gondod, sőt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocsi, hogy ezt írom, tisztellek meg minden, de az utóbbi időben már olyan benyomást keltesz, mintha csak trollkodni járnál a különböző topokokba.