Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
Igen, én is pontosan ugyanígy értelmezem, ezért nem vágom a tűzijátékot. Meg olvasgattam a hivatalos fórumon, hogy bolt aki írta, hogy tök, jó, mert pénteken vagy mikor az illető úgy is otthon lesz és a család is távol lesz, utalva erre, még ha viccesen is, hogy jöhet a frissítés, gondolom, viszont a frissítés még távolabb van mint feltehetően a család :D
Persze, olvastam én is, hogy a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem nagyon sikerül tartani a határidőket a roadmap-eket illetően, amire mindenkinek rámegy valamije, így inkább azt a megoldást választották, hogy amikor kész lesz, ha jól rémlik, John Carmack után szabadon "When is done", viszont a tűzijáték motívumról továbbra sem tudtunk meg semmit.
Mindegy, a világért se vedd kötekedésnek, de annyit tudtunk meg, hogy hegesztik és, hogy egyszer kész lesz, amit bármelyik bejelentett szoftverről el lehet mondani. Persze várjuk meg minden, de kb. ennyi.