• sertrex
    #1550
    Mit értesz legújabb gyárin? Az eredetin is próbáltad?
    De most hogy mondod, engem tényleg nem zavar, mert ha leülők ezzel vagy egy másik játékkal egy-két órára, akkor azt nem azzal töltöm, hogy összehasonlítgatom őket. Amúgy is, mindegyik különbözik valamiben. Fizikában, FFB-ben, pályakidolgozásban, stb... A pályavonal meg pont olyan, hogy úgyse járok az eredetin. Szóval ki tudja, hogy melyik a jó? Ebben a játékban ez áll rendelkezésre. A többi autó/autós is ezen a nyomvonalon megy. Tehát...
    Amúgy is mindig változtatnak valamit a játékon, tehát még az általad nehezményezett eltéréseket is orvosolhatják, ha valóban szükséges.
    Ha ebben a szoktad volna meg a nyomvonalat, akkor a másik lenne furcsa. A videók alapján meg eléggé hasonlít az igazi Nordra és a másik videón is elégedett a srác, igaz az az rF2-vel hasonlította össze. Kisebb eltéréseken kívül ő se talált komolyabb hibákat, ráadásul azok is olyanok voltak ami a pályafizikájából vagy az autók fizikai eltéréséből is adódhattak.
    Legfeljebb annak szúrja a szemét, aki ezzel akarna felkészülni egy versenyre, de szerintem akkor az úgyis azon megy, amelyiket élethűbbnek találja. De ez meg az ő baja.