• unrealnoise
    Filóztam megveszem... de ebből veszek két iR pályát, ha morbid akarok lenni. :) Ami viszont elszállt, azok a DLC pakkok, vagy a season pass ára. Nah ne vicceljünk már... +3 pályáért?

Komolyan amondó vagyok, hogy inkább lehet át kellene akkor már térni egy iR-es modellre, vagy Raceroomosra.
    Ezt is pofozgatják majd egy-két évig, aztán úgy lesz hagyva, bármilyen is lesz akkor. Ráadásképp azért előbb utóbb befut a GTR3, az új Forza, jön a WRC9, jön a pCars3... Tudom ezek nem mindegyike normális szim, de azért biztos vagyok benne, hogy számít, hogy telített a piaci kínálat, vagy nem...

A Raceroomba és iRacingbe beölt pénzt nem érzem kidobottnak egy idő után, mert mai napig játszom velük.
    Ettől független az alapcsomagot meg már-már túl olcsónak tartom. Mondhatnátok, mit foglalkozom vele, a kettő kompenzálja egymást, de hát 90 euro egy season passra...

Pedig eddig is annyi volt ugye...
    Mondom, ennyi erőből mondhatnák azt, hogy akkor évi 30 dolcsiért kapsz folyamatos fejlesztést, tartalmakat, stb. Az olcsó is lenne, és lehet népszerű konstrukcióvá is válna...