Although#4925
Hétvégén nyomtam vele!
Azt kell mondjam még életemben nem láttam ilyen ai-t. Feltűnt mennyien szidják a forumokon ami nálam alapvetően a nehézséget hozza be a fejembe de ezt nem szokták bevallani. Úgyhogy 14.1-el nyomtam és abba se tudtam hagyni.
Kis összefoglalás.
- Kis mocskos trükk, mintha ember lenne, betámadja egy kisebb seregel a várost és megtámadja a mellette álló kis seregemet egy nagyobbal elsőre beszívtam!!!! Ember emlékezet óta nem láttam ilyet, még a crusader kings 2 sem mérhető ehhez.
- Nagy ütközet, nagyobb seregekkel vagyok, ilyen szokott nullára kijönni anno a RTW1-ben, itt 1000 fölötti vesztességem volt. Rendes hadrend, elképesztő! Hátul tartja a lovasságot a vezérrel és megpróbál megbontani parittyásokkal amit nagyon jól használ. És ami még vicc!!! két hadrend összecsapásánál átvált wedge formára a serege első sorával!!! Persze nem jött be de mosolyogtam egyet. :)
-Nagyjából a 10 kör után állandósul a fővárosom ügynökökkel való támadása. Gyakorlatilag a pénzem nagyobb része a város javítására megy. hiába van egy nagyon jó kémem elhárításra.
- Másik kedvencem behaltam a nevetéstől, megpróbál kicsalogatni, két sereggel amik lerabolják a területemet, vagy egyszerűen három sereggel folyamatosan erődítve tör be a területemre.
- Folyamatosan használja championjait is. Nem is rosszul.
Lehet van még más is majd eszembe jut. Össze sem lehet hasonlítani a RTW1-el! Nagy kedvenc volt de alapvetően objektív vagyok és így a tény az tény. Sőt nem is tudok más játékot ami ilyen AI-t használna alapból!!!!
Méh csalni sem sikerült betámadtam az erődjét ahol utámnótlást kap. Megnéztem melyik oldalról jönnek és visszatöltöttem, hogy elvágja a két sereget egymástól erre áttette a felső részre :)