torreadorz#27
Egyébként meg, ha egy fényképen kiemelem 50%-al a zöld árnyalatait és ugyanennyivel elnyomom a vöröset, akkor a keletkező kép nem arra lesz bizonyiték hogy amiről fotoztam az zöld, hanem hogy tudom használni a photoshoppot.
Ugyyanigy ha valaki vitatja hogy a Holdon készült képeken miért nem látszanak a csillagok, akkor az nem arra bizonyiték hogy a kép nem a Holdon készült (ugyaninnen megközelitve arra is lehetne hogy nincsenek is csillagok...), hanem arra hogy az illetőnek fingja nincs a fotózásról. Az egyébként egy dolog hogy fotózáshoz nem ért, de hogy még életében nem gondolkozott el azon hogy teliholdkor hogyhogy csak a legfényesebb csillagok látszanak az égen, mig holdfogytakor meg milliónyi az is holtbiztos.
Persze lehet hogy egy mátrixban élünk és a teliholdkor a Földön készült képeimen azért nem látszanak csillagok mert valójában azok nem is a Földön készültek hanem a Holdon (ti.: ott nem látszanak a csillagok lásd feljebb). Ezen megfontolásból viszont akkor én lehet nem is földlakó vagyok hanem holdlakó?