Endless Space
-
Eardog #169 Trade root-okat nyomassa? Azokat hogy lehet nyomatni? Azt automatikusan csinálja, nem? Csak fejlesztéssel lehet növelni az utak számát, meg hogy több legyen a bevétel.
Korábbi kérdésem ezzel kapcsolatos volt, hogy érdemes-e több trading route-ot csinálni, mint ahány szomszéd ally bolygó kapcsolódik az adott bolygóhoz? de mintha úgy vettem volna észre, hogy belsőbb bolygó is csinál kereskedelmi útvonalat akkor is, ha nincs szomszédba ally bolygó...ti ezt hogy vettétek észre? mitől függ ez?
Tegnap és is halattam a map-omon, 8 ellenfél ellen, szokás szerint rágyúrtam beam + egy kis rakétára, viszonylag sok páncéllal, és most a gép kinecttel szopat, 1400-as erejű kinektes hajókkal jön, és mivel az a leggyorsabb, és sokat is lő belőle, elég sok hajóm elhullik annak ellenélre, hogy én nyerem a csatákat...de most kinect pajzzsal is bespájzoltam, most gyártom ezeket a hajókat, kíváncsi vagyok mennyire lesz hatásos. Van egy 20-as és egy 16os hősöm, azokat is lassan bővíteni akarom. Egy haverom van/volt, aki most már neutral, nem tetszik neki a nagy terjeszkedésem:D