• Szefmester
    hahó tau te nagyon retardált.. volt valami anya szőke apa barna, a gyerekek meg egy szőkésbarna egy barna.. akkor most mi van? Meg szerinted hogy is zajlik a születés? Isten vagy egy ufo teremti bele a gyereket a nőbe?

Mi történhet ott ahol egy fekete férfinak és egy fekete nőnek albínó gyermeke születik? Fényképeztek amikor a fogantatás történt? Vagy csak villámlott?

A tudomány elméleteket gyárt majd ha alá tudja támasztani, és többszörösen tudja igazolni akkor az elfogadottá válik. Lásd 1+1=2 vagy ha neked egy torzonborz fazon két kődarabbal a vállán azt mormogja hogy nem is 2 hanem 3 és te visszakérdezel hogy miért ő meg azt mondja r hogy CSAK! ... akkor te el fogod hinni neki hogy az tényleg 3?

Ha isten teremtette a világot akkor mégis melyik isten volt az? Van pár vallás, és van pár teremtésmítosz. Ráadásul ezek eléggé elzártan szimultán alakultak ki. A többségében a számukra megmagyarázhatatlan dolgokat formálta át valami felsőbb erővé, majd kigyulladt a szárazságban egy csipkebokor és így lett a csokapik.. izé a vallás.

A hit erejével az embereket kordában lehetett tartani. Ha mondtál valami olyat ami az aktuális hatalom ellen szólhatott. Azaz nem a föld körül kering a világ hanem a nap körül akkor máris eretnek voltál, hiszen isten teremtette a földet ezért az a középpont és kész. Az egyházfiak pedig bár tanultak voltak, ezt a tudásbázist arra használták fel hogy az embereket befolyásolják. A félelem pedig nagy úr.. elég volt mondani egy olyat nekik hogy ha ezt csinálod akkor a pokolra jutsz, és az illető máris félni kezdett egy olyan dologtól amit még senki sem látott igazolhatóan. Most mondhatom hogy van 3 péniszem, de ezt te nem hinnéd el... és a kérdés az hogy vajon miért nem! Mert én nyugodtan mondhatom hogy isten akarata... neked akkor el kell hinned és meg kell hajolnod. És miért? Mert én azt mondtam amit, te pedig nem bizonyíthatod be az ellenkezőjét, s hogy miért nem? Mert azokkal a "bolondokkal" akiknek hatalmat ígértem elfogatlak, és a "Torrente del Bosque" könyv valamely fejezetéből kilesve egy frappáns egyházi kínzást megkínoztatlak.

Delfin tehén rokonságra meg elég annyit mondani mint a szőkésbarna-barna gyerek vs szőke-barna szülőre... volt egy közös ős, és a szőkésbarna gyereknek lesznek szőkésbarna gyerekei, a barnának meg sötétbarnái.. tádááá.

Volt régen a tehlfin annak volt két porontya. Az egyik elúszott messzire és sekély volt a víz.. és mivel tüdővel lélegzett kivergődött. ott éldegélt, és talált egy másik tehlfint ami szintén túlélte a nap melegét.. dugtak egy ügyetlent de hiánypótlót és pár ezer generációval később már riskának hívták a tehlfint.. a másik poronyt meg a mély vízekre úszott és halat zabált nem füvet... a hal gyors volt, és csak az a thelfin maradt életben amelyik gyorsabb volt mint a hal. De mivel sosem tökéletesedik az adott lény hanem csak változik jó és rossz tulajdonságokkal, ezért azt lehet mondani hogy a változások összességétől függ az adott lény életképessége. mese vége...