• Balumann
    Akkor inkább új hozzászólást írok most, mert erre az össze-vissza hablatyolásra úgyse tudnék számodra megfelelően válaszolni. :D A személyeskedést inkább mellőzzük azért, inkább próbáld meg érthetőbben megfogalmazni, nem bölcsész vagy filozófus vagyok.

Azok alapján amiket most írtál, kezd tisztulni, miben látod a problémát. Te arról beszélsz ha jól értem, hogy a tudománynak milyen hatása van a társadalomra, emberekre. Gyilkoló ateistákról beszélsz, aztán olyat írsz, hogy azért rossz, mert olyanokat nevel ki mint én, lassan ott tartunk, hogy én is gyilkos vagyok, meg a tudósok is :D Vagy kíváncsi lennék, hogy én miért lennék példa a tudomány károsságára? Mi köze a tudománynak a gyilkoló ateistákhoz, gyilkoló nem ateisták, káros emberek nincsenek? Mit szeretnél változtatni a tudományon, melyik részén, hülyítsuk inkább az embereket azzal, hogy van Isten, aki megbűntet ha bűnt követsz el, nem szeretsz másokat? Szerintem nem lehetséges már, és nem is hiszem, hogy ez lenne a legjobb megoldás. Rengeteg dolgon kellene változtatni, de nem a tudományon, hanem az oktatás, politika, gazdaság és minden más terén, nekem ez a véleményem.
    A nemzetszocializmust és kommunizmust sem kellene a tudományra fogni.