HisF8#220
Szerintem a legjobb taktika nem más, mint ezeknek a konteós trolloknak (mert ez, amit csinálnak, szándékos, színtiszta szórakozásból elkövetett idegesítés csak) a teljes ignorálása.
Amúgy nem vagyok annyira képzett, sima egyetemi szint, ami sajnos egyre kevesebbet jelent, mert romlik az oktatás színvonala, de legalább értem miről beszélek, vagy hogyan épülnek fel bizonyos elméletek (persze ez csak egy icipici tudásmorzsa az összes tudásanyag egészéhez képest, de ma már nem is lehet másképp, egyszerűen egy ember csak nagyon kis, nagyon bekorlátozott területen tud használható tudást elérni). És ez nem valami álszerénység, egyszerűen egymásra vagyunk utalva, egymagában még a legnagyobb elme is porszem csak, aki millió módon függ a többiek tudásától, munkájától. Az ilyen magányos zsenik kora lejárt - ami persze nem jelenti azt, hogy egy nagy massza az egész, mert vannak kiugró egyéni teljesítmények természetesen, de olyan már nincs, hogy valaki a sufniban feltárja az összes emberi anyagcsereutat, stb.