Burrit#145
Nem tudom mi a gond nálad, szerintem valamit elnéztél, mert ha 13 helyed van akkor 13 összértékű módok be kell tudni tenni. Arra figyelj hogy ha van polaritás a fegyverben vagy a warframeban akkor oda ugyan olyan polaritású kártyát tegyél mert lefelezi az értékét.
Fusion Core: Ez egy általános kártya amivel bármit húzhat, de ezek között is van különbség amit a Rare jelez a kártya jobb oldalán a sima a leggyengébb az aranyszélű 5-ös ( ez elég ritka ) a legerősebb. Ha a fusionálni kívánt kártya már eleve erős sokkal több Core vagy azonos polaritású kártya kell bele akár 50 is.
A Sentineleket csak kreditért lehet venni 100.000 kredit a blueprint hozzájuk + kell az elkészítéséhez nyersanyag és még 15.000 kredit. A Sentinelek blueprintjék megtalálod a marketben.
" Esetleg lehet szerezni azt a fajta pénzt is a játékban valahogy ?"
Nem tudom melyikre gondolsz????? Két fajta fizető eszköz van a játékban a Kredit, amit a sikeres küldetések,ölések után vagy szekrényekből kapsz és a platinum, ezt csak valódi pénzért lehet venni. Majdnem mindent megvehetsz sima kreditért blueprint formájában csak ugye több ideig tart összeszedni hozzá a kreditet és megcsináltatni mint simán platinumért megvenni, de amíg gyűjtöd a kreditet addig is fejlődsz. Ez alól kivételt képez az Orokin reaktor ( ez kell a warframékba és a Sentinelekbe) és az Orokin Catalyst ( ez kell a fegyverekbe ) Ezt a két cuccot platinumért érdemes venni már, mert elég ritka hogy olyanAlert van amiben ilyet lehet kapni, persze blueprint formájában. Kezdésből kapsz azt hiszem 100 platinumot érdemes az első warframéba venni egy Orokin Reaktort ez 20 platinum és a három fegyverbe 3 Orokin Catalystot ez is 20 platinum darabnként így még marad 20 platinumod. Az orokin cuccok arra kellenek, hogy ha most nekem van 13 helyed a Warframedban ha nincs benne Orokin Reaktor akkor 13 helyed van ha teszel bel 26 lesz így a warframe-k illetve a fegyverek moddolható értéke nem 30 lesz hanem 60.