Warframe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csináltam egy Steam közösséget, hogy aki onnan játszik, könnyebben találjon magyar társaságot, jelentkezzetek bátran! 😉
http://steamcommunity.com/groups/hungarian-tennos-warframe
https://forums.warframe.com/index.php?/topic/29772-warframe-animation-cancels/
Páran csináltunk egy magyar klánt Hungarian Tennos néven, ha még nincs klánotok, és lenne kedvetek csatlakozni vegyetek fel barátnak, vagy szimplán írjatok.Minél többen vagyunk annál jobb, jó lenne egy kellemes közösséget összehozni! Mindenkit szívesen látunk!
claci néven megtaláltok a játékban
ÜDv 😊
Meg ami a lényeg, rakat új ellenség, abból sokféle kéne, mert hiába az új pályatípusok, ha az eddig megszokott ellenfelek jönnek. :/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Rank lvl meg sose nullázódik.
http://warframe.wikia.com/wiki/WARFRAME_Wiki
egyéb dolgokhoz tudom ajánlani mindenkinek.
A noob-ok támogatója az MSX.
Még nincs másik karakterem... de amikor vettem másik fegyvert, level 0 ról indult... szóval gondolom karakter is ilyen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Viszont a karaktert szerintem újból kell kezdened. lvl0 ról.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Meg ehhez hasonló dolgok?
Hát ránézek, letöltöm majd holnap, csak az amit ott írtak elég ki ábrándító. :s
Középen felül tedd onlineba és amikor rányomsz egy küldire, kicsit vársz, aztán általában berak egy csapat mellé.
Illetve ki játszik vele, hogy lehet csapatba menni, igazából mit kell tudni errõl a játékról?
Mert én a videókból túl sok mindent ,nem tudtam le szûrni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Amúgy már van steamen, open beta.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerk: Ok, utánakerestem, hülyeséget írt vki játék közben, alkatrészeket dob a rhinohoz, blueprintet nem, argh. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nyugtáztam is a címet 😉
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Jowanson néven játszok, Mercury, Venus, Saturnus kész, Mars 90%-ba kész.
A Contactsban megjelent, nevem mellette a pendingel, alatta olyankor megjelenik valahol a visszaigazolás.
Venus bossnak kéne majd nekiugrani párszor, ha valaki tart már ott. Viszonylag hosszú kinyírni, de állítólag rhino blueprintet dob. Én nem láttam mondjuk, valaki biztos felvette, vagy nem mindig dobja. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én tuti nem fogok fizetni ilyen kis kiegszítõkért. 😄
Látom még nem nagyon léptetek be, vagy legalábbis contactsban nem jeleztetek vissza, aki ide is betolta a nevét.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ingyenességét tekintve kellõen jól néz ki, és nem láttam nagy optimalizálatlanságokat, szépen fut.
Amúgy darkSectorxxx néven vagyok.
Valamint én a játékról írtam kis érdekességet, ehhez lapozz vissza kicsit az elsõ 2-3 hsz-ig, ott leírom mi is ez a játék tulajdonképpen.
Ugyanúgy Tenno benne van a story-ban mint a Dark Sector-ban, de nem néztem utána hogy mi a párhuzam a 2 játék közt, nem csak a való életben kapcsolodik össze a 2 játék.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az össz sztori, ami a lényeg, az itt van. 😊
De inkább azt mondanám, hogy nincs sztori, csak hangulat körítés.
(\__/) ( X.x) ( } . { )