Warframe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RubikM4
Nekem is tetszik, de még nem tudtam megcsinálni, majd valamikor hamarosan kipróbálhatom. A játékban animafan10 néven találhattok meg és van egy klánom "Triton" ahová szívesen látnék magyar játékosokat. Annyit kell tudni rólunk, hogy mi a lootolos és grindelõs játékot szeretjük és azon dolgozunk az update óta, hogy a klánunk dojoját felépítsük, de ehhez kellene egy családias 30-50 fõs létszám, akik szeretik ezt a játékstílust és nem futkároznak, hogy letudják a játékot. A klánunkban mindenki segít a másiknak és szeretnénk ilyen embereket megismerni és együtt játszani velük. Akit érdekel az vegyen fel engem a játékban és én meghívom a klánunkba.

😊

Ez a kunai iszonyat brutális lett. Még nincs 4. szintû de már imádom.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Kellene egy nem steames közösségi oldal is azoknak, akik csak úgy letöltötték a játékot. Játékban gradient18 néven tudtok felvenni.
Hello! 😊

Csináltam egy Steam közösséget, hogy aki onnan játszik, könnyebben találjon magyar társaságot, jelentkezzetek bátran! 😉

http://steamcommunity.com/groups/hungarian-tennos-warframe

Nézzétek meg ezt, rengeteg trükk lett összegyûjtve videókkal demonstrálva, lehet mit gyakorolni 😊

https://forums.warframe.com/index.php?/topic/29772-warframe-animation-cancels/
Sziasztok
Páran csináltunk egy magyar klánt Hungarian Tennos néven, ha még nincs klánotok, és lenne kedvetek csatlakozni vegyetek fel barátnak, vagy szimplán írjatok.Minél többen vagyunk annál jobb, jó lenne egy kellemes közösséget összehozni! Mindenkit szívesen látunk!

claci néven megtaláltok a játékban
ÜDv 😊
Meg páran felvetették a pvp és az új egységeket, meg hogy a warfamekben legyen nõi és férfi nem is, tehát hogy minden ami készül az párban készüljön. A pvp-t úgy tudnám itt elképzelni, mint egy arénát, ahol tulajdonképpen a tennok gyakorlatoznak, mert egy kihalófélben lévõ népség nem fog élethalál harcokat vívni a másikkal, oda pl elképzeltem egy olyat, hogy gyakorló fegyverekkel harcolnak abban a játékmódban. Esetlegesen beletesznek még olyat, hogy szociális élet és klán kincstár, ami annyiból jó lenne, hogy összeállva pár emberrel kicsit gyorsabban lehet összegyûjteni nyersanyagokat és megosztani. A szociális részt én nem bonyolítanám túl, lenne egy saját bázis, ahol a többiek "online" levõk mászkálnának és lenne több különbözõ terem, ahol különféle lehetõségek közül választanánk és eligazítás után mindenki menne egy osztaggal. Az se lenne egy elvetemült ötlet, hogy a kõzetbolygókra és holdakra is le lehetne menni, mert néha elég gyér a folyton ugyanabból az elemtípusból összerakok 4-5 új részt és kész. Fegyverekrõl meg ellenségekrõl annyit tudok csak, hogy a fegyvereket 2-3 hetente frissítik, hogy felraknak újakat, de csak kis adagokban, de pl az ellenségekrõl nem tudok sokat, ami tervben volt véve a hivatalos oldalon, hogy kapnak külön lore-t pl az infestedek is.
Malakai
Az a pár dolog ami kéne az szerintem valami lobby chat, regionális, vagy valami hasonló.
Meg ami a lényeg, rakat új ellenség, abból sokféle kéne, mert hiába az új pályatípusok, ha az eddig megszokott ellenfelek jönnek. :/

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Jaja, amikor még írkál is az ember arra is zéró reakció. Akkor kezd el csak 1-2 ember írkálni, ha pl beragad a játék vmi bug miatt. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szerintem van benne potenciál, de a közösségi része az gyér, nem nagyon van kommunikáció, hacsak nem ismerõsökkel játszol, akkor elképzelhetetlen, hogy köszönjenek.
Leteszteltem a játékot, de szerintem idõvel unalmas lehet a játék, mert kevés a pályákon a változatosság és a küldetések is nagyjából hasonlóak és mindegyiknek a lényege, hogy leölj mindenkit. A farmolásnak van értelme itt, mert sok extrát kapsz ezáltal, de sok játékos csak fut elõre és még a chatet sem ismerik, szóval szerintem a közössége az nagyjából nulla. Szerintem sokat dobna a játékon, ha lenne benne egy küldetések utáni bázison levõ eligazítás és hozzá kapcsolódó dolgok, meg ha lenne a játékban egy pvp megoldás is, hogy tesztelhessük a képességeinket, ki mennyire ügyes stb. A másik hátrányos dolog, mondjuk még béta verzió a játék, hogy sok bug van benne, ami eléggé megnehezíti a játék játszhatóságát és csökkenti az élvezeti faktort. Pl lopakodni szinte lehetetlen a játékban, plusz nincs semmilyen bónusz azért, hogy lopakodva megcsináltál egy szabotálós küldetést, vagy merényletet. Lenne a játékban lehetõség, de egyelõre ezeket a dolgokat nem oldották meg.

Egyet értek jó játék és a társaság is jó ! 😊

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

Nekem tetszik eddig a játék, csak még akadnak benne hibák és ai problémák, de ezt leszámítva jó az egész. Szerintem idõvel bõvítik majd a warframek listáját is és még több felszerelés lesz. Amúgy ma néztétek a játékot? Szerintem valamikor már jön a 8 as patch hozzá. In game Karinia a nevem, aki szeretne bejelölhet.

Szerintem a 4 revive bõven elég, ha el is fogy max óvatosabban kell menni,ennyi.
Rank lvl meg sose nullázódik.

http://warframe.wikia.com/wiki/WARFRAME_Wiki
egyéb dolgokhoz tudom ajánlani mindenkinek.
ZoltanZen
Jah mondjuk azt gondoltam hogy a karakter szintje 0 lesz. De azért kérdezem ezeket, mert elõre akarok rá craftolni (foundry) fegyvereket és ebbõl az egyik 2-es karakter szinthez van kötve. Nehogy úgy járjak hogy a mostani karakterre boundol aztán kész ott marad. Meg akkor hiába gyûjtök materiálokat, ha azokat is elõröl kell kezdenem.

A noob-ok támogatója az MSX.

Fpocok
Az nem. Az az accountod szintje.
Még nincs másik karakterem... de amikor vettem másik fegyvert, level 0 ról indult... szóval gondolom karakter is ilyen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZoltanZen
Tehát ez a Silver Initiate<2>-es rangom is újból kell csinálni? És neked van második karaktered?

Fpocok
Tudtommal fegyvereket majd tudsz, mondjuk lehet ki kell cserélni õket.
Viszont a karaktert szerintem újból kell kezdened. lvl0 ról.

ZoltanZen
Hello, az lenne a kérdésem, ha csinálok egy másik warframe-et (Frost), akkor azon tudom használni a mostani fegyvereimet, materialjaimat és módjaimat? Illetve a bal-felsõ sarokban lévõ szintem erre a frame-re is vonatkozik majd, vagy azt elõröl kell kezdenem? Elõre is köszönöm a választ.

Evin
Hidd el elég a 4. Ha csapatban mész, és nem vagy elég gyors, talán még lõnöd sem lesz mire. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Fpocok
négyszer. De ha társak felkapnak akkor akárhányszor. Én azt vettem észre, hogy egy nap nem játszik vele senki többet, hogy kelljen 4nél több...

közben el olvastam azt a cikket, amit be linkeltél tényleg csak 3x éledhetsz fel egy nap? O.o
Meg ehhez hasonló dolgok?
Hát ránézek, letöltöm majd holnap, csak az amit ott írtak elég ki ábrándító. :s
Fpocok
Persze hogy érdemes. Ingyenes.
Középen felül tedd onlineba és amikor rányomsz egy küldire, kicsit vársz, aztán általában berak egy csapat mellé.

Sziasztok, szerintetek szedjem le Steamen, érdemes? 😊
Illetve ki játszik vele, hogy lehet csapatba menni, igazából mit kell tudni errõl a játékról?
Mert én a videókból túl sok mindent ,nem tudtam le szûrni.
Prince23
Én is kipróbáltam, "teljesen" olyan, mint a Mass Effec 3 coop és egy kis nindzs stílussal megfûszerezve.

Fpocok

Evin
Én azt néztem, mintha csak az elsõ pár pálya lenne ilyen.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Fpocok
Húsvégi event van: Mindenkinek nyuszifüle van.

Amúgy már van steamen, open beta.

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkSector
de a vidiben is on minden

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kapcsold ki a bloomot.

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

DarkSector
Csak nálam van hogy tökre fénylik minden?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Malakai
WTF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkSector
Látom a srác nem maxon tólja. 😄

Fpocok

Malakai
Venus bosst többször lenyomtam most, de sajna blueprintel nem lettem gazdagabb. Bár nem is tudom, hogy néz ki játék közben, de sztem nem is dropolt. 😛
Szerk: Ok, utánakerestem, hülyeséget írt vki játék közben, alkatrészeket dob a rhinohoz, blueprintet nem, argh. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Egyedi lett, csak most tudtam meg, hogy minek az alapja valójában...😮
Nyugtáztam is a címet 😉
Malakai
Orokin cuccok sajna nincsenek közte (updatel kerültek a játékba, elötte csak platinumért lehetett venni), de majd én is utánakeresek hátha valaki már megtalálta és beírta vhova. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkSector
Jó tudni thx.

Blueprint Crafting Locations

Jowanson néven játszok, Mercury, Venus, Saturnus kész, Mars 90%-ba kész.
DarkSector
Oks majd visszaigazolok. 😊

Malakai
TLGreg, lentebb írtam. 😊 A másik két játszós nevem (maLakai, Razorjack) foglalt volt sajnos.
A Contactsban megjelent, nevem mellette a pendingel, alatta olyankor megjelenik valahol a visszaigazolás.

Venus bossnak kéne majd nekiugrani párszor, ha valaki tart már ott. Viszonylag hosszú kinyírni, de állítólag rhino blueprintet dob. Én nem láttam mondjuk, valaki biztos felvette, vagy nem mindig dobja. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkSector
Miért bejelöltél? vagy neked mi a neved?
Én tuti nem fogok fizetni ilyen kis kiegszítõkért. 😄

Malakai
Orokin Reactor, meg Catalyst blueprintet kéne még összeszedni (megnyitja a "skilltree" köv részét a warframehez/fegyókhoz), marketen nincs kedvem erre (se) költeni a platinumot, inkább craftolnám. 😄

Látom még nem nagyon léptetek be, vagy legalábbis contactsban nem jeleztetek vissza, aki ide is betolta a nevét.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkSector
3. pályán vagyok, próbáltam ninja-ba menni de mindig beriasztanak a gecik. 😄

DarkSector
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ingyenességét tekintve kellõen jól néz ki, és nem láttam nagy optimalizálatlanságokat, szépen fut.

DarkSector
Még késõbb lehet. 😄

Amúgy darkSectorxxx néven vagyok.

DarkSector
A játék story-ja nem sok, egy banda coop-ban vándorol bolygóról bolygóra és a különféle robotokat meg idegeneket kell megölni, vannak elrejtve feltölrhetõ zárak meg cuccok, azokat érdemes felszedegetni.

Valamint én a játékról írtam kis érdekességet, ehhez lapozz vissza kicsit az elsõ 2-3 hsz-ig, ott leírom mi is ez a játék tulajdonképpen.
Ugyanúgy Tenno benne van a story-ban mint a Dark Sector-ban, de nem néztem utána hogy mi a párhuzam a 2 játék közt, nem csak a való életben kapcsolodik össze a 2 játék.

Malakai
Egyébként én is örültem volna, valami történetközpontú singleplayernek, de ez van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Nincs, elsõsorban multiplayer (coop) játék.
Az össz sztori, ami a lényeg, az itt van. 😊
De inkább azt mondanám, hogy nincs sztori, csak hangulat körítés.

(\__/) ( X.x) ( } . { )