wf
  • Burrit
    #128
    Kicsit találd fel magad a google a barátod a youtube meg a testvéred. Youtube-on elég sok tutotrial van fent a játékkal kapcsolatban ahol még különösebb angol tudás sem kell mert látod mi történik.

    A warframe wiki elég hasznos dolog nem is értem hogy valaki hogy tud nélküle játszani. Ha pl kell egy fegyóhoz nyersanyag csak beütöd a gugliba pl.: control module warframe wiki és kidobja melyik égitesten találod alatta a kommentekben pedig írja a többi játékos hogy hol talált nagyobb százalékban + a fegyvereket is leírja részletesen mit tud és még nagyon sok mindent.


    A képességeidet akkor tudod használni ha van hozzá elegendő energiád. Energiát azokból a kis kék gömbökből nyersz amit dobálnak az ellenségek ha megölöd őket.

    Azt javaslom csatlakozz egy klánhoz ahol van ts vagy valami kommunikációs lehetőség és kezd elölről a játékot mert nyilván elkövetted az összes kezdő hibát amit csak ellehet. pl. elhasználtad a platinumot baromságra. Ott ha találsz egy tapasztalt játékost elmondja neked mit hogy kell.