-
Burrit #110 claci: dobtam cuccot a Dojoba.
Én szeretem ezt a játékot, már a kezdetektől játszom vele, már régóta kerestem egy olyan online fps-t ahol a coop-ra van helyezve a hangsúly és ezt ez a játék teljesíti is. Ennek a játéknak csak akkor van értelme, ha jók a csapattársak. Minimum egy Ts3, Ventrillo vagy más program amivel tudtok kommunikálni nélkülözhetetlen a játékhoz.
Ne vonjatok le következtetést abból amikor nem olyanokkal játszotok akikkel tudtok beszélni is. Ha simán felmentek online játszani nagyon kevés az esély rá hogy normális emberekkel hoz össze a sors. Nagyon sok az olyan játékos akik csak a módokra, vagy csak a Alertek végigfutására mennek. Pont tegnap olyan srác jött Defense misszióra aki nem csinált semmit csak módokat farmolni jött be.
Ha olyanokkal játszotok, akivel tudsz beszélni, teljesen más értelmet nyer a játék és akkor ténylegesen cooperativban játszotok.
Lehet, hogy a pályák néha unalmasak de én ezt bevállalom. Elég sok online fps-el játszottam és mindegyik a halálba idegesítettek a cheaterek miatt. Itt is van kihívás csak feljebb kell menni a egy pár szintel akkor mindjárt más lesz a játék is. Ott sokan elhagyják a f*szukat ha nem jó a csapat.
Végtelen a fegyverek variálhatósága és ez az ami tetszik, nekem a Volt az alap warframe-m, ehhez van egy Brustonom, Lato Vandalom, és egy Dual Heat Swords-öm minden kimaxolva és kicsit a villanyra optimalizálva robotok ellen verhetetlen, a MAG-om szombat reggelre kész ehhez lesz Strun vagy Grakata, Kunai, BO vagy Gram ez jó lesz a Greenerekre és Zombikra.
Az is jó a játékban, hogy ha nem akar valaki nem kell pénzért venni platinumot mindent megszerezhető csak használni kell a warframe wikit, hogy mit hol találsz meg. A fejlesztők hallgatnak a játékosokra ha valamit sokan javasolnak, azt megcsinálják nem úgy mint más online játékoknál, ahol csak a pénzed lehúzására mennek és minden patch-el egyre szarabb lesz a játék. Itt ez hála Istennek fordítva van. Mondjuk most pont venni fogok egy 170 platinumos csomagot, mert túl sok mindenbe kellen a catalyst és nincs kedvem várni, de ez az egyetlen online játék rég óta amire nem sajnálok 4.5 vagy 9 euro-t.
Azt javaslom annak aki szeretné kipróbálni a játékot, hogy minél előbb keressen olyan embert akit ismer vagy lépje be egy klánba ahol segítenek a kezdetekbe ajánlom a hungarian tennos klánt, mert sokan elkövetik a hibát hogy a kezdetben kapott platinumokat elhasználják baromságra.