MR007#38
Ezek csak hirtelen talált 3 videó, van még egyre több és talán jobb is. Ha a konkurencia is tud ilyet akkor linkelj. Nem fogsz tudni, se képileg se hangilag. Nem véletlenül nyomták fel őket plusz a fotók egy képmegosztón. Hogy számodra pl fontosabb a egy jó játék megértem, de lehet nem így van mindenkinél. Ha van egy jó telefon és azt sokan veszik, fogy a készülék egy adott rendszeren, akkor arra meg fog nőni az elérhető appok száma is nem pedig csak fordítva igaz. Talán az első Symbian teló mi eljutott az USA-ba is. Nem linkelek többet, most láttam egy videót, valahogy nem csak nekem érdekes. Persze tudom egy fecske nem csinál nyarat, de lehet vminek a kezdete, ha nem tapossák agyon! Hátha.
Egyébként azért nem arra akarok utalni, hogy akkor most iPhone 4S, SGS 3 fossa össze magát, meg tudom milló alkalmazás, ami számilag behozhatatlan, meg még rengeteg érv lehet ki mit művel kedvencével. Hanem ha van pár funkció, ami hardverileg kitünik (2gpu), audio chip, jó kamera, a kijelző miatt is hosszú akku idő, egyszerű esztétikus kezelőfelület. És ha ez a mindennapi életben jobban szolgál együttesen, mint a statisztikailag kimutatható gyors modern CPU előnye stb... Szal majd meglátjuk. Kinek mi a legfontosabb egy okostelóban, amit persze mindig magunknál hordunk. Nincsen és nem is lesz olyan hogy tökéletes, főleg mindenben. Na befejeztem. Várom a telót azért vagyok így beizgulva.