F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
Tudom én vagyok a béna stratéga,de ez így nagyon nem nyerő.Ma elfoglaltam Embruniezt teljesen,de ennek hála 2 napja nem voltam szomszédolni.Az addig oké,hogy más taktika kellene,de most már nagyon sokallom a 4 órás kiképzéseket és a gyógyulási időt is.Persze tudnék megoldást,amit a gyarmatosítás korában sokkal könnyebben megoldottam,hogy építek még kiképző helyeket.De ezt már több szempontból sem tudnám kivitelezni,csak nagyon neccesen.
Először is,nincs annyi helyem,hogy bontás nélkül sikerüljön és akkor már képbe jöhet a boldogság szintje is esetleg ha olyat bontok.Ráadásul lakossággal sem győzném,mert ha házakat építek,akkor már megint nincs helyem a katonákhoz.Mert ezzel a 1000-1200 körüli lakossággal ami egy épülethez kell,nagyon elszálltak.Örülök ha majdnem mindegyik ipari kori katonai épületemből van 1 -1.
És még egy dolog azzal kapcsolatban,hogy új taktika kell,mert ezt olvasom mindenhol.Persze ez igaz,de amikor az ember beállt egy megszokott felállásra és csak minimálisan kellett váltogatni és utána gyökeresen megváltozik minden,akkor baromi nehéz tartani a lépést és új dolgot kitalálni megfelelő épületek nélkül,amivel vissza is kanyarodok a fent leírt problémámhoz.Az is igaz,hogy ami ez előtt volt,annál meg nagyon gyenge ellenállást produkált a gép.Meg kellene találni a kettő közötti balanszt,az lenne az igazi:(