4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#4201 Hát van ahol érdemesebb egyezkedni mint kínlódni a csatákkal.
Most néztem a jobb alsó részen a szigetekért jár 150 gyémánt is, ha elfoglalod a szektort. -
#4200 Hurrá!
Wenoevre tartományba van olyan szektor,ahol 140% a támadás védekezés az ellenfélnek.De máshol is 120%.
-
#4199 Nekem 225 forge pontom van.
Viszont!!!!!
MOST KAPTAM 50 (AZAZ ÖTVEN) GYÉMÁNTOT AZ EGYIK KÚTTÓL!!!!! XD -
-
#4197 Nem tudok most belépni... :( -
#4196 Azt hittem,hogy csak 4 tartományt tettek be,de kiderült,hogy 9 van :D -
#4195 És megtörtént! Tegnap 79 főre feltöltötték a szomszédságot! Nem kapkodták el. -
medvexxx #4194 -
#4193 Ma ismét elvitt valakit a dögvész! már csak 38 szomszédom maradt. Fogyunk, fogyunk, fogyogatunk... -
#4192 Igen. -
#4191 És 4%-od van? -
#4190 Igen, ott is kiírja. -
#4189 Nem kell ahhoz visszanézni.Ráböksz a hadsereg irányítására a városodban,és a védő seregnél ráviszed bármelyik egységre az egeret.A képen ahol a zöld szöveg van nálam ott írja.
-
#4188 Ott mikor visszanézem kiírja. -
#4187 Mármint mikor visszanézem a videót?
Mert a védőseregem nem látom csata közben, és ez csak a védő seregre hat.
-
És ha ráviszed az egeret az egyik egységre,akkor is csak 4%-ot ír ki védekezésnek? -
#4185 4% :D
Csak egy őrlángom van, inkább a támadó seregeknek bónuszt adó épületeket húztam fel. -
#4184 Pusztán kíváncsiságból kérdezem.Kinek mennyi a %-os védelme egy egységnél a védő seregnél? -
#4183 Tudom én vagyok a béna stratéga,de ez így nagyon nem nyerő.Ma elfoglaltam Embruniezt teljesen,de ennek hála 2 napja nem voltam szomszédolni.Az addig oké,hogy más taktika kellene,de most már nagyon sokallom a 4 órás kiképzéseket és a gyógyulási időt is.Persze tudnék megoldást,amit a gyarmatosítás korában sokkal könnyebben megoldottam,hogy építek még kiképző helyeket.De ezt már több szempontból sem tudnám kivitelezni,csak nagyon neccesen.
Először is,nincs annyi helyem,hogy bontás nélkül sikerüljön és akkor már képbe jöhet a boldogság szintje is esetleg ha olyat bontok.Ráadásul lakossággal sem győzném,mert ha házakat építek,akkor már megint nincs helyem a katonákhoz.Mert ezzel a 1000-1200 körüli lakossággal ami egy épülethez kell,nagyon elszálltak.Örülök ha majdnem mindegyik ipari kori katonai épületemből van 1 -1.
És még egy dolog azzal kapcsolatban,hogy új taktika kell,mert ezt olvasom mindenhol.Persze ez igaz,de amikor az ember beállt egy megszokott felállásra és csak minimálisan kellett váltogatni és utána gyökeresen megváltozik minden,akkor baromi nehéz tartani a lépést és új dolgot kitalálni megfelelő épületek nélkül,amivel vissza is kanyarodok a fent leírt problémámhoz.Az is igaz,hogy ami ez előtt volt,annál meg nagyon gyenge ellenállást produkált a gép.Meg kellene találni a kettő közötti balanszt,az lenne az igazi:( -
#4182 Rohadt egy dolog ez az infláció!
Egy beszivárgás 100 helyett 20000 arany az új területen! -
#4181 Ez jó.
Múltkor nyavalyogtam egy küldetés miatt,ami most megváltozott.Már csak az volt kiírva,hogy rendelkezzek könyvtárral és akadémiával,ráadásul nem is 2-2 darabbal.És meg sem kellett építenem,hanem elég volt csak belekezdeni :) Végre lezártam már ezt is és jött utána rögtön az új küldi :) -
#4180 Ehh, ekkor felejtős, én kb 2-3 korral le vagyok maradva a küldetésekkel. :) -
#4179 Végeztél már az ipari kori küldetéssorozattal?
Ez utána indul, új területek is vannak hozzá, a kanadai, és a mexikói vidéken, az ipari kori terület alatt és felett lett pár szektor. -
#4178 Én nem kaptam új küldetéseket, vagy mi ez? -
#4177 Remélem nem. -
medvexxx #4176 De nekem az a jó hogy semmi az égvilágon nem változik mert mindig 8 tüzérségivel támadok.
-
#4175 Bognárműhely talán... -
#4174 WTF?Kerékgyártó,kádárműhely?Hol a rákba van?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4173 Szerintem ne szakítsd meg,mert ez az első:
-
#4172 Délelőtt valamikor,de a térképet csak nemrég tették be. -
#4171 Adja a küldetéseket is már? Mert akkor megszakítom az egyik mostanit és nekiállok. -
#4170 Mikor patcheltek? Délelőtt még nem volt mikor felmentem. -
#4169 Volt fölösleges 50 gyémántom és rányomtam az azonnal felderítésre az első területen.50% védekezés és támadás volt az ellenfélnek:.2 pikás,3 hátultöltős,2 lövész és 1 vadász (mind ipari kori).
Támadtam: 4 hátultöltős,3 pikás és egy gránátos.
Én is úgy indítottam,hogy előre vittem a gránátost,de le se tojták.Se perc alatt leszedték az ágyúimat,csak pislogtam.Még a lövészek sem foglalkoztak vele.
Ez így nagyon kemény,hogy rögtön egy harc után 4 ágyú hello és a szomszédokhoz ma még hozzá sem nyúltam.Őket végig szoktam verni napi szinten 5 ágyúval,plusz 3 valamilyen egységgel.
Innentől kezdve lövésem sincs mi lesz,ha szomszédok ellen is így fog menni,mert komolyabb veszteségek nélkül lehetetlen lesz harcolni,legalábbis annyit mint eddig.Vagy el lehet felejteni az ágyúkat és marad a lovas és a többi egység.Persze ha épít az ember belőle vagy 4 darabot,akkor talán.De akkor megint jön a helyhiány,ami már így is borzalmas.
Ráadásul fingom sincs ezek mire lesznek képesek.Mondjuk a statokból ítélve,nem nagy ellenállásra:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
PzPuma #4168 Aki most kezd majd el csatázni az készüljön fel !
Változás történt.
Én eddig úgy vertem végig a szomszádaim javát hogy ágyút nem vesztettem(sőt még sérülést is ritkán kaptak az egységeim)
Most kezdten el a mai csatározásoknak közel 20 csata után már vesztettem ágyút, + 4 ágyúm sérült, a lövészekről ne is beszéljek.
Sőt ugye eddig pl vittem egy gránátost amit lőtt az ellen ágyui, most már kapásból az ágyúimat veszi célba.
Lövészek is veszélyben vannak, mert a ellen lovasságának elsődleges célpontjai, függetlenül attól hogy lenne a közelében más egységem, ahogy eddig ezeket támadta.
Az is biztos hogy aggreszívebb lett az AI, jön előre mint a veszedelem. :)
Vagy éppen visszavonul ! marad, hátrál...
Addig lesz újdonság a dolog amíg ki nem tapasztalja az ember, de addig is némi érdekesség s sok bosszankodás lesz... -
#4167 Remélem ki is fosztod minden nap! -
#4166 Most bánt a bűntudat!
Miattam a srác is most olyan "jellemtelen", és "becstelen" játékossá vált mint én!
Ma már csak neki is egy egység képviselte a védelmet!
Egy tarack!
Kaptam is érte 1380 pontot!
Valószínűleg nincs vele tisztában hogy ha nem rak védősereget akkor a játék rak automatikusan két lándzsást, amikért csak 216 pont jár!
De most nem zaklatom ilyen apróságokkal... Talán majd hétvégén!
-
#4165 Szóval, azt mondod nem unatkoztál a héten.... -
-
#4163 De jó lenne egyszer a szomszédja lennék :D -
#4162 Elküldtem privát üzenetbe