F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
Volt még az este tovább is:
Ő:
Én magasrol teszek a ranglistára nem igazán érdekel hanyadik vagyok.
Viszont neked valami baj van a fejeddel szerinted bárki megtud veled harcolni a jóbb helyért nem adod meg a lehetöséget mivel nincsenek védöid.
Igy pontot se tud töled szerezni senki ,ha mások se tennének be kivel küzdenél mert látom neked életbe vágó.
Én:
Kinek nincs lehetősége? rajtam kívül még vannak 40-en a szomszédságban, vagy gondolod nekem több szomszédom van mint másnak? Hát elárulom hogy nem! Sőt nekem két céhtársam is van a szomszédságunkban, úgyhogy én két emberrel kevesebbet tudok betámadni!
Amúgy ki akadályozza meg őket hogy ne rakjanak be kevesebb védőt úgy mint én? Bárki megteheti szabadon, amúgy van is ilyen, csak fejből nem tudok most nevet!
Én azzal hogy nem védem magam annak a kozkázatát is válalom hogy szabadon
kifoszthassanak, erre nem gondoltál?
Hogy nem tudnak tőlem pontokat szerezni? Hát pont ez a taktika lényege! Ha te ezt nem csinálod az a te döntésed, de miből gondolod hogy másnak megtilthatod, vagy felelőségre vonhatod ezért.
Hogy nekem lenne életbevágó az elsőbbség? Hát nem te kezdtél becsmérelni, mert szerinted nem adom meg a lehetőséget hogy első lehess? Miért kellene nekem adnom neked bármit is? Ha akarod érd el, küzdj, taktikázz gondolkozz! Nyafogástól nem lesz több pontod!
Ha magasról teszel a ranglistára, és hogy hányadik vagy, akkor miről is beszélünk????
Akkor miért te teszed ezt szóvá, és más miért nem háborog emiatt? Ez így nagyon rossz duma! XD
Ahhoz képest hogy tesz rá hányadik lenyomott a héten 156 csatát és ezzel a második mögöttem a bajnokságban majdnem kétszer annyi ponttal mint a harmadik helyen álló, csak nincs már esélye hogy behozzon a mai nap, szerintem neki ez fáj!